Sâmbătă,
20.04.2024
Innorat
Acum
4°C

Viceprimarul Corina Bokor: Sperăm că vom depăși un milion de turiști în 2019

Viceprimarul Corina Bokor: Sperăm că vom depăși un milion de turiști în 2019

Viceprimarul Sibiului, Corina Bokor, a declarat cu ocazia unei întâlniri a Asociației Naționale a Agențiilor de Turism din România, eveniment găzduit de orașul nostru, că primăria așteaptă în 2019 peste un milion de turiști.

Valul de turiști ar urma să ajungă la Sibiu pentru a lua parte la evenimentele gastronomice care vor avea loc în cadrul programului Sibiu Regiune Gastronomică Europeană.

"Sibiul a mai avut festivaluri de asemenea fel, însă acum sperăm că vom depăși un milion de turiști pentru că avem mai multe locații. În acest moment suntem în faza de organizare a agendei culturale, așteptăm ca ONG-urile, asociațiile, operatorii să se înscrie", a declarat Bokor, citată de zf.ro.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

9 comentarii

politrucul

Acum 7 ani

Daca-i luam un considerare si pe cei ce fac "naveta" pe Olt in ambele sensuri, cu siguranta vom depasi previziunile
Raspunde

Roman

Acum 7 ani

serior oltenilor! stati la voi acolo, lasa-ti Sibiul in pace, avem traume cu voi! olteni-bisnitzari nenorociti(cornea, alea alea), olteni-militieni/politai/servicii fara scrupule(peste tot)... Fratilor! va dati seama ce au gandit italienii,spaniolii sau nemtii cand au fost invadati de romanii (tot unul si unul) daca noi ne plagem de regatzenii astia iuti!... not funny :)
Raspunde

azr - 1918

Acum 7 ani

Not funny at all .Nici cum gândeşti ,nici cun scrii . 1918.
Raspunde

un sibian

Acum 7 ani

Mentalitate "de marginime"! Really not funny! Lasa frustrarile si maturizeaza-te! Cat despre articol pot spune doar ca cifrele sunt exagerate, din nou. Ce ar fi ca datele stranse, fie ele din turism, evenimente oficiale etc.... sa fie transparentizate!? Pe langa date ar fi frumos sa vedem si algoritmul de calcul chiar daca nu este perfect. Cetatenii ar putea veni cu sugestii si propuneri.
Raspunde

azr - 1918

Acum 7 ani

În atenţia FDGR : oare nu ar fi oportună promovarea dl Hermann - consilier local şi fost director al C.N.S.von Bruckental - în postul de viceprimar ? Cei doi din prezent sunt figuranţi şi asta se vede în oraş .Totodată experienţa administrativ - executivă l - ar califica pentru o candidatură la Primărie .
Raspunde

Foficas

Acum 7 ani

Publicitatea mincinoasa inventata de Chiriac si promovata de Johannis, a cam luat sfarsit. Judetul Mures, fara nici un Festival sau vre-o Capitala Culturala, a intrecut Sibiul la numarul de turisti; de Brasov nici nu mai vorbim. Propaganda mincinoasa a Primariei Sibiu vis-a-vis de numarul de turisti, s-a folosit pentru a justifica sumele enorme de bani cheltuiti pentru FITS sau cealalta Agenda Culturala.
Raspunde

Iasoveanu

Acum 7 ani

Tu esti acelasi rahatel din Brasov frustrat si fara un scop in viata care uraste visceral Sibiul... Brasovul atrage schiori, in general miticii, iar Muresul este mort si ca judet si ca oras Tg Mures,dar tu fiind abuzat in gara din Sibiu, normal ca minti
Raspunde

Macrea E.

Acum 7 ani

Afar' de Piata Mare si Piata Mica, in Sibiu nu prea ai ce vedea. Orasul arata prafuit si-a ramas mult in urma altor municipii resedinte de judet. Publicitatea ieftina si propaganda mincinoasa conform careia Sibiul este un "oras cultural", nu prea mai tine.
Raspunde

ger

Acum 7 ani

Stimatá d-na Corina BOKOR, acum, dupa ce ai declarat ceva, numai de dragul de a arata lumii din Hermannstadt ca esti si mátálutá pe-acolo, poti sa iei o pauza de cíteva luni, apoi ne mai poverstesti iarasi ceva acolo de doi lei si iata ca a trecut si anul... Cel putin dupá poza din articol, apari ca din filmul "prea mic pentru un rázboi atít de mare"...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus