Vineri,
27.05.2022
Acum
0°C

Schimbări în PSD: Bogdan Trif, președinte la județ. Se pregătește și Horațiu Marin

Schimbări în PSD: Bogdan Trif, președinte la județ. Se pregătește și Horațiu Marin

Conducerea centrală a PSD a decis ca în locul lui Ovidiu Sitterli să fie numit președinte interimar al organizației județene Bogdan Trif, sibianul aflat acum în fruntea Gărzii naționale de mediu. Schimbarea va atrage și modificarea conducerii organizației municipale de partid.

Bogdan Trif (foto principală) a fost numit în funcția de președinte interimar al organizației județene în cursul zilei de astăzi, arată surse din cadrul partidului pentru Turnul Sfatului. Numirea lui Bogdan Trif era previzibilă, având în vedere demisia lui Ovidiu Sitterli de pe această funcție, în contextul unor ample nemulțumiri exprimate de primarii social-democrați din județ.

Bogdan Trif nu a putut fi contactat pentru declarații suplimentare, surse din partid arătând că aceste declarații oficiale urmează a fi făcute în cursul zilei de vineri. Aceleași surse arată, însă, că schimbările din partid vor continua la organizația municipiului Sibiu, condusă în prezent de către Gheorghe Suditu. Noua conducere județeană a primit mandat de la cea națională să îl schimbe pe Suditu din funcția de președinte al PSD Sibiu. În locul lui urmează a fi numit, tot ca interimar, Horațiu Marin, fostul președinte al organizației de tineret a PSD.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

13 comentarii

Sibian

Acum 5 ani

Bravo Bogdan!!!! Un om deosebit! Va face treaba buna asa cum a facut peste tot pe unde a fost!
Raspunde

Alex

Acum 5 ani

Super comentariu, Laura (un sibian) ;)
Raspunde

Olimpia

Acum 5 ani

Este altceva in situatia asta. Psd-ul impreuna cu Trif va creste si va deveni in mod cert un partid care va castiga alegerile in judetul Sibiu
Raspunde

eugen

Acum 5 ani

O alegere foarte buna! Bravo Psd!
Raspunde

Liviu Dragnea

Acum 5 ani

Băi, frate, numai postaci pesediști pe-aici?
Raspunde

pesedist

Acum 5 ani

Ba, dati-o dracu, doar ne-o zis sefu sa ne impastiem....
Raspunde

Ovi

Acum 5 ani

Super om! Bravo!! Era nevoie de o viziune noua in psd sibiu. Domnule Trif, trebuie sa va ridicati la asteptarile oamenilor. Stim ca puteti sa ridicati psd-ul in judetul Sibiu prin integritatea si tineretea dumneavoastra. Spor la munca!
Raspunde

Schwartz R.

Acum 5 ani

Cine e totusi individul asta Bogdan Trif de exulta postacii pesedisti ? Ce naste din corupti , tot coruptie mananca !
Raspunde

Geo

Acum 5 ani

Daca primarul din Carta ajunge sa schimbe liderii de la judet... Oare vor veni unii pe forma si masura primarului?
Raspunde

sibian

Acum 5 ani

Nu primarul din Cârța a schimbat liderii...arivismul, trufia, prostia, demagogia, lipsa oricăror elemente de etică morală, etc.,etc.,etc.Sper ca noul președinte interimar să fi învățat ceva din comportamentul deviant al foștilor și să aducă PSD la normalitate. Am încredere în el !
Raspunde

Olingpia Gafosdea

Acum 5 ani

....uai cuopchii, da' "intelijienti" mai sunteti! Cati anisuori avietz, dac' n-atz invatzat inca, ca ce sa nasti din "pisica"(PCR) tuot "suarici" manca(oameni credul)?...
Raspunde

un sibian

Acum 5 ani

suditu trogloditu, lasa-ne si tu!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus