Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

(P) La Mesteceni: Oaza de liniște aflată la 40 de minute de Sibiu, unde se relaxează actorul Denis Ștefan

(P) La Mesteceni: Oaza de liniște aflată la 40 de minute de Sibiu, unde se relaxează actorul Denis Ștefan

De fiecare dată când vrea să scape de stresul vieții în București, actorul Denis Ștefan se refugiază la complexul ”La Mesteceni” Country Club, din satul Răhău, aflat la 48 de kilometri de Sibiu, înspre orașul Sebeș. Aici el susține periodic demonstrații și cursuri de dresaj natural, la care oricine dorește este invitat.

De la Sibiu până la complexul ”La Mesteceni” Country Club se poate ajunge în aproximativ 40 de minute, pe autostradă. Zona este una de o frumusețe extraordinară, încadrată de colinele Transilvaniei și păduri seculare. O dată ajunși, oaspeții află că regula numărul una a gazdelor este aceea că ”bine” nu este un termen suficient pentru a descrie experiența oferită. ”Nu veți avea o noapte bună, ci una fantastică. Nu veți avea o dimineață bună, ci una fabuloasă. Și, la mijloc, o zi perfectă”, spun reprezentanții ”La Mesteceni” Country Club.

Pentru a înțelege mai bine ospitalitatea, aflați că în afara condițiilor de cazare de cinci stele, ”La Mesteceni” Country Club aveți o varietate foarte bogată de activități la dispoziție.

piscina

Teren de tenis, piscină, jacuzzi, saună, locuri de joacă pentru copii cu zid de escaladă și teren de fotbal pentru copii sunt doar câteva dintre facilitățile oferite. Printre cele mai îndrăgite oportunități de petrecere a timpului liber se numără drumețiile și excursiile.

cai copii

Specialitatea casei o reprezintă însă Școala de călărie englezească. ”La Mesteceni” Country Club pune la dispoziția musafirilor cai pur sânge arabi și cai metiși, foarte bine îngrijiți și iubiți, alături de care puteți descoperi câteva din cele mai frumoase locuri naturale pe care Transilvania le oferă. Totul sub atenția unor instructori și ghizi cu mare pregătire profesională și experiență în domeniu. În funcție de disponibilitatea oaspeților, se organizează excursii călare de o zi, weekend-uri de călărie ”Aventură carpatică” sau chiar vacanțe de călărie ”Sate transilvane”.

cai plimbare

Cei mai aventuroși pot lua și lecții de tir cu arcul.

Mihai Cozmei, campion european la tir cu arcul Mihai Cozmei, campion european la tir cu arcul

Cum aerul curat și mișcarea întotdeauna creează poftă de mâncare, ”La Mesteceni” Country Club pune la dispoziția clienților rețete tradiționale ardelenești, realizate numai cu ingrediente locale naturale de cea mai bună calitate. Țuica de casă, ciorba de pui cu tarhon, tocănița de porc și înghețata din fructe de pădure sunt doar câteva exemple.

restaurant

Deliciile culinare variază astfel de la legumele crescute în propria grădină la mâncăruri tradiţionale româneşti, barbecue tipic american şi specialităţi orientale. O experiență rară o reprezintă și mâncărurile realizate la cuptorul indian Tandoor, folosit pentru o gamă largă de preparate din carne şi nu numai.

denis

Revenind la actorul Denis Ștefan, acesta vă dă întâlnire între 18 și 21 mai 2017, la un workshop eveniment ce face parte din programul Caii României și are ca scop instruirea viitorilor sau tinerilor proprietari de cai, prin prezentarea unor tehnici inedite de dresaj și educare a cailor. ”Metoda folosită este cea a dresajului natural comportamental, metoda ce pune accent pe relația dintre om și cal, considerând calul mai degrabă un prieten și partener decât un supus”, spun reprezentanții ”La Mesteceni” Country Club. Detalii despre aceste demonstrații și înscrieri găsiți aici.

Dacă sunteți curioși puteți afla mai multe despre ”La Mesteceni” Country Club accesând site-ul sau pagina oficială de facebook.

Sursa foto

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

7 comentarii

Man

Acum 6 ani

Reprezentantii spun nu "spune" ca "e" mai multi ;)
Raspunde

Schwartz R.

Acum 6 ani

Frumos loc , frumoasa zona , dar acest Denis Serban totusi de unde pana unde este actor si pt. cine ?!
Raspunde

e-manuela

Acum 6 ani

Buna! nenea, da' oare-i deontologic sa postati asemenea fotografii in plina Saptamana Patimilor, cand o multime de "gaini" bete de foame, le crapa masaua dup-un paharut cu "aghiasma" de post?...
Raspunde

Adela44

Acum 6 ani

Băăăăă... ce lume reaaaaa
Raspunde

Brad

Acum 6 ani

E reclamaaaaaa ... La Macho Denissss ;-).Alta pseudovedeta de la noi
Raspunde

Vasile de Vasile

Acum 6 ani

Normal că e reclamă, bă boule! Tu te-ai uitat sub ce secțiune e postată?
Raspunde

Wss

Acum 6 ani

Noi merem la Teleorman . Mortii n-au inviat ? http://m.hotnews.ro/stire/21713676
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus