Vineri,
03.12.2021
Cer Senin
Acum
12°C

Neagu cere bazin de înot pentru elevii din Mediaș. ”Solicit în regim de urgență alocarea de fonduri”

Neagu cere bazin de înot pentru elevii din Mediaș. ”Solicit în regim de urgență alocarea de fonduri”

Deputatul PNL Nicolae Neagu cere ministrului Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fonduri Europene, Sevil Shhaideh să aloce fonduri pentru construcția unui bazin de înot în municipiul Mediaș. ”Primăria Municipiului Mediaș beneficiază încă din anul 2009 de un protocol cu Compania Națională de Investiții, prin care se predă un teren în suprafață de 3000 de mp, în vederea construirii unui bazin de înot. Din momentul încheierii contractului și până în prezent, deși Primăria Mediaș a revenit cu adrese în 2012 și 2016 nu s-au găsit fondurile necesare pentru începerea lucrărilor”, semnalează deputatul.

Bazinul de înot ar urma să fie construit în Mediaș, în cartierul Vitrometan, pee strada Blajului.

Parlamentarii PNL au solicitat la elaborarea bugetului de stat pe 2017 4,65 milioane de lei pentru construcția bazinului din Mediaș, însă propunerea a fost respinsă de majoritate.

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

Ella Manu

Acum 4 ani

Talu' mana! Nenea, mie personal mi se pare ca lu' nea' Nicu i s-or cam "aprins calcaiele" dupa tataroaica, si n-are curaju' sa-i ceara o intalnire...
Raspunde

...

Acum 4 ani

sa-i ceara in scris si argumentat. nu sa se tot dea mare ca si cum l-ar durea undeva de cineva
Raspunde

cristi

Acum 4 ani

populism ieftin... sa ne anunte cand obtine fondurile, pana atunci sa-si faca meseria de deputat si sa nu mai sugereze ca "altii sunt de vina" - e deputat, nu portar la intreprindere. daca nici din pozitia asta nu poate, e problema lui, nu a sistemului. masura competentei, in cazul asta - si nu numai - sunt rezultatele, nu retorica.
Raspunde

Baba

Acum 4 ani

Tipu' e normal?Daca amendamentul a fost respins de plen,silfida ministreasa n-ar putea aloca fonduri nici daca ar vrea .
Raspunde

Bibicu

Acum 4 ani

Pacat ca orce Clanțau ajunge în parlament
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus