Miercuri,
08.02.2023
Innorat
Acum
-7°C

Se verifică modul de organizare a concursului pentru director al Spitalului de Psihiatrie

Se verifică modul de organizare a concursului pentru director al Spitalului de Psihiatrie

În urma concursului pentru ocuparea funcției de manager al Spitalului de Psihiatrie „Dr. Gheorghe Preda”, doi din cei trei candidați au depus contestații. În 18 aprilie, președinta Consiliului de Administrație a spitalului, care este și Președinta Comisiei și-a prezentat demisia, hotărându-se astfel anularea concursului.

Prin urmare, a fost numit manager interimar domnul dr. Radu Moldovan, dar nu mai mult de șase luni până la ocuparea postului prin concurs. „Pe parcursul derulării procedurii, au fost formulate contestații de către doi dintre cei trei candidați, iar în data de 18.04.2017, Președinta Consiliului de Administrație al spitalului, care este și Președinta Comisiei de Concurs - conform prevederilor legale, și-a prezentat demisia. În consecință, Consiliul de administrație a hotărât anularea concursului”, se arată într-un comunicat al Consiliului Județean Sibiu.

Președinta CJ a inițiat un Proiect de hotărâre hotărâre privind constituirea unei comisii speciale de analiză și verificare a respectării procedurilor în organizarea și derularea concursului pentru ocuparea funcției de manager la Spitalul de Psihiatrie. „Comisia este formată din trei consilieri județeni (câte unul de la PNL, PSD și FDGR), un consilier juridic din aparatul de specialitate al CJ și un jurist din cadrul Serviciului Administrație Publică Locală și Coordonare Spitale al CJ”, se mai arată în comunicat.

Proiectul de hotărâre este pe ordinea de zi a ședinței ordinare de consiliu județean din 27 aprilie. Termenul de finalizare a raportului este până la ședința ordinară de consiliu județean din luna mai.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

6 comentarii

Ella Manu

Acum 5 ani

Talu' mana! Nenea, parerea mea: pentru a fi un bun manager la spitalu' cu pricina, ar trebui sa te faci "frate" cu pacientu'!...
Raspunde

Baba

Acum 5 ani

Astia-s nebuni?
Raspunde

Cetatean

Acum 5 ani

Care-s domne dosarele depuse, care sau fost candidatii acceptati, care-i comisia de concurs, nu Consiliul de administratie, sa intelegem" complexitatea" situatiei. Si sa vedem dOcumentele pe site
Raspunde

OARE

Acum 5 ani

LA NIVELUL ASTA SUNT SUSPICIUNI, PAI LA CEI DE SUB EI ...ce sa mai zicem?! o fi totul pe liste? Oricum salariile sunt multumitoare in buget, iar interesele pot bate filmul. NU ESTE DE MIRARE CA SIST M E LA PAMANT, DE PESTE 30 DE ANI TOT UNII SI ACCEASI DE SUS PANA JOS!!........ Intelegem ca sunt ffff competenti in ultimii 25 ani, dar oare cate locuride munca/servicii /afaceri are un insp/membru CA!!??? SPERAM CA NU SI CONTROLEAZA SI MAI SI CENTREAZA ?!
Raspunde

///

Acum 5 ani

Cine sunt candidatii?
Raspunde

rusine

Acum 5 ani

un concurs in care sunt implicati cativa clienti ANI si DNA trebuie verificat de institutii de specialitate anticoruptie nu de dana Campeanu.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus