Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
13°C

5 bilete de persoană pentru partidele din 1 și 3 mai dintre CSU Sibiu și Steaua

5 bilete de persoană pentru partidele din 1 și 3 mai dintre CSU Sibiu și Steaua

BC CSU Sibiu și-a asigurat prezența în careul de ași al Ligii Naționale de Baschet Masculin și va juca în compania celor de la Steaua CSM Eximbank, în 1 și 3 mai, pe teren propriu. Biletele pentru ambele partide se pun în vânzare, începând de joi, 27 aprilie 2017, la sediul Clubului, anunță reprezentanții acestuia.

Galben albaștri primesc vizita celor de la Steaua CSM Eximbank luni, 1 mai 2017, de la ora 20:00 și miercuri, 3 mai 2017, de la ora 19:00.

Biletele, pentru ambele partide, se vor pune în vânzare începând de joi, 27 aprilie 2017, între orele 9:00 și 15:00, doar la sediul Clubului.

"Îi atenționăm pe suporteri că nu vor putea achiziționa mai mult de cinci bilete de persoană, pentru a oferi șansa tuturor celor interesați, să participe la aceste partide.Datorită unor probleme tehnice apărute la platforma online, la ultima partidă, am decis să renunțăm, momentan, la vânzarea în sistem electronic", transmit reprezentanții clubului sibian.

foto CSU Sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 2013

Comentarii

6 comentarii

Lupta U

Acum 6 ani

Clujul va fi mereu peste voi..ciobanilor, pana si oradea va da ghiocei
Raspunde

me

Acum 6 ani

Mult musetel din partea noastra pentru tine.
Raspunde

Marius

Acum 6 ani

Deocamdată cei care joaca cu Oradea voi sunteți u-istilor cu m în fata. Sa dea Domnul sa ne rămână câți mai putini ghiocei de luat.... Și iar vom fi peste voi.
Raspunde

Ardeleanul

Acum 6 ani

... ˝uistule˝, gura bate c..ru, spunem noi, ˝ciobanii˝. Ia aminte la coregrafie, de vă calcă nemeșii, tot la noi căutați adăpost!
Raspunde

Lupta U

Acum 6 ani

Vorbe sibiene, sa nu uitati sa aplaudati campioana, abia asteptam sa priviti finala la tv :)) doar asta ati facut in toata istoria voastra
Raspunde

Ardeleanul

Acum 6 ani

Tu zâci că faci parte din neamul ălora de ne-o călcat, nu pre´ baji la cap ce zâc io...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus