Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Accident la Piața Rahovei. Trei mașini implicate, mama și fiu - răniți | Foto

Accident la Piața Rahovei. Trei mașini implicate, mama și fiu - răniți | Foto

O conducătoare auto în vârstă de 60 de ani a produs un accident în zona pieței Rahova în dimineața zilei de sâmbătă, accident în urma căruia două persoane au fost rănite.

Conducătoarea auto vinovată de producerea accidentului a ieșit, fără să se asigure și, prin urmare, fără să acorde prioritate, în strada Rahovei de pe o alee dintre blocurile aflate vizavi de piața agroalimentară. Din stânga sa (din direcția străzii Semaforului) circula regulamentar un alt autovehicul cu care a intrat în coliziune și care, în urma impactului a fost proiectat pe contrasens unde s-a lovit mai apoi cu o dubiță. Din mașina care circula regulamentar au fost transportate la spital două persoane, copilul având 13 ani. Circulația a fost deviată pe perioada cercetărilor polițiștilor.

accident rahovei3 accident rahovei2

Foto: InfoTrafic Sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

SB 70 RMV

Acum 6 ani

asa-i cand toti si toate senilele au permis de conducere...plm de mumii ambulante...
Raspunde

Nicolae Tarcea

Acum 6 ani

Persoanele care au fost victimele ale acestui accident rutier pot beneficia de despagubiri prin intermediul Centrului European de Despagubiri. Informatii la tel. 0722437114 sau 0269/252724. Nu se percepe, in prealabil, nicio taxa.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus