Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Ce facem în weekend?

Ce facem în weekend?

Primul weekend al lunii mai nu vine cu mâna goală la Sibiu. Cei care își petrec acest sfârșit de săptămână în oraș trebuie să știe că în centrul atenției este Festivalul „Este Film”, venind cu propuneri interesante pentru cinefili și nu numai. Pe lângă asta, în Parcul Sub Arini se vor desfășura diferite activități în cadrul „Zilelor Tineretului”.

Vineri, 5 mai

„Este Film” Festival a dat start programului încă de ieri și va continua până duminică, 7 mai. Acesta este unul dintre cele mai proaspete festivaluri de film european și propune o gamă largă de pelicule. Teatrul Gong, Astra Film și Librăria Habitus sunt cele trei locații în care vor avea loc proiecțiile. Mai multe despre program și accesul la filme, găsiți aici.

este film festival

Între orele 15:00 și 22:00, în Parcul Sub Arini se vor desfășura mai multe activități odată cu celebrarea „Zilelor Tineretului”. Mai jos vă prezentăm programul complet:

Activități sportive 15.00—17.00 ștafete, jocuri dinamice, concursuri, jocuri sportive (baschet, handbal, tenis de masă) Regatul Sălbatic — Proiect educațional interactiv de mediu cu autocar (centru educațional) ARTGOTICA—Reprezentație animație stegari și proiecție Susurbia 11-20:00. Recital HARA—20.30

Începând cu ora 18:30, la Librăria Humanitas, Mircea Cărtărescu îi invită pe sibieni să i se alăture la evenimentul de lansare al volumului „Peisaj după isterie”.

Sâmbătă, 6 mai

Cei mici sunt așteptați atât de la ora 10:00, cât și de la ora 12:00 să participe la un Atelier de meștirilit la Teatrul Gong. Acolo, împreună cu Aurelia Călinescu, copiii își vor pune imaginația și mâinile la treabă pentru a realiza tot felul de lucruri.

Începând cu ora 15:00, a Librăria Humanitas, Ioana Nicolaie își va lansa cartea „Pelinul negru”. „Este Film” Festival vine și azi cu noi propuneri și așteaptă un număr cât mai mare de sibieni să vadă cât mai multe filme.  Consultați programul aici.

cei-trei-purcelusi-foto-catalina-draghici

La orele serii, mai precis de la 18:00, la Teatrul Gong se va pune în scenă spectacolul „Povestea celor trei purceluși… care sunt patru”.

Duminică, 7 mai

Dacă căutați o modalitate de relaxare potrivită unei zile de duminică, la „Este Film Festival” este imposibil să nu găsiți un film care să corespundă personalității și totodată gusturilor dumneavoastră.

„Povestea celor trei purceluși… care sunt patru” de la Teatrul Gong se va pune în scenă și astăzi de la ora 11:00. Avanpremiera spectacolului „Rug” ce se va juca pe scena de la „Radu Stanca” va avea loc de la ora 19:00. În fața publicului se va spune povestea anilor 90, imediat după căderea partidului comunist. Vedeta acestui spectacol o reprezintă gheața de pe scenă, actrițele fiind nevoite să calce pe ea. Mai multe despre acest spectacol, Turnul Sfatului a scris aici.

„The Boss Baby”, „Fast & Furious 8” și „Richard the Stork” sunt numai trei dintre filmele care vor rula în acest weekend la Cinema Arta. Programul complet poate fi consultat accesând acest link.

Cauți un loc de muncă sau vrei un job mai bun? Pe turnulsfatului.ro/locuridemunca ai de unde alege. Expertarom, Hilton, Flaro, SmileCredit, Carrefour, Standard 8 și alții angajează acum.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus