Miercuri,
29.09.2021
Ploi Scurte
Acum
11°C

În galben în Piața Mică! Meciul de baschet CSU-Steaua, pe un ecran de mari dimensiuni

În galben în Piața Mică! Meciul de baschet CSU-Steaua, pe un ecran de mari dimensiuni

Suporterii echipei de baschet CSU Sibiu, care nu au putut face deplasarea la Bucureşti alături de echipă, sunt aşteptaţi astăzi, începând cu orele 18:15, în Piața Mică din Sibiu pentru a-şi susţine echipa favorită. Meciul este unul decisiv având în vedere că echipa câştigătoare dintr-o serie de cinci jocuri va accede în finala Ligii Naţionale masculine de baschet.

Scorul general este deocamdată de 2-1 în favoarea bucureştenilor astfel că CSU Sibiu trebuie neapărat să bată în această seară pentru a mai avea şanse la finală, pentru prima oară după anul 1999, atunci când a cucerit al doilea titlu de campioană naţională.

Pentru fi alături de echipa favorită și de acasă, Asociaţia Al 6-lea jucător instalează un ecran de mari dimensiuni în Piaţa Mică şi îi invită pe toţii fanii baschetului să vină la meci îmbrăcaţi în galben.

În galben în Piaţa Mică!

Sub sloganul În galben în Pţa. Mică! organizatorii au pregătit zeci de surprize fanilor ce demonstrează că sunt suporteri adevăraţi. Astfel, toţi cei îmbrăcaţi în galben vor beneficia de reduceri la pizza şi bere la cafenelele din Piața Mică. Music Pub şi Atrium Classic Cafe oferă o reducere de 15% la pizza, iar Faust cafe und disko şi Einstein Cafe au reduceri la bere începând cu ora 18:00 până după terminarea meciului, transmit organizatorii printr-un comunicat de presă.

În pauza meciului, cei îmbrăcaţi în galben vor participa la o tombolă ce are ca premii maiouri de joc CSU Sibiu oferite de firma Andu, sponsor al echipei, şi tricouri galbene CSU Fans. Crainicul acestui eveniment este Sebastian Muntean, cel care a comentat de la faţa locului câştigarea Campionatului Naţional din 1999.

Iniţiativa instalării ecranului LED în Piaţa Mică aparţine suporterilor sibieni organizaţi în asociaţia “Al 6-lea jucător”, cu sprijinul financiar oferit de Andrei Benedek şi Cotton Pub, având sprijin logistic Unimat, Atrium Classic Cafe, OMP Group şi BC CSU Sibiu.

Cauți un loc de muncă sau vrei un job mai bun? Pe turnulsfatului.ro/locuridemunca ai de unde alege. Kulinarium, Expertarom, Astra Film, Hilton, Flaro, SmileCredit, Carrefour, Standard 8, Einstein și alții angajează acum.

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus