Vineri,
19.04.2024
Ceata
Acum
2°C

Greva controlorilor de trafic aerian: La Sibiu nu sunt zboruri anulate, doar întârzieri

Greva controlorilor de trafic aerian: La Sibiu nu sunt zboruri anulate, doar întârzieri

Sindicatul Serviciilor de Trafic Aerian Din România organizează la această oră, în intervalul 11:00 – 13:00 o grevă de avertisment din cauza nemulțumirilor cauzate de neîncheierea unui nou contract colectiv de muncă (CCM).

Înainte de declanșarea grevei, liderii de sindicat au informat conducerea Aeroportului Internațional Sibiu că nu vor exista zboruri anulate, în această fază a protestului.

”În ceea ce privește traficul aerian desfășurat pe Aeroportul Internațional Sibiu, vă facem cunoscut faptul că, în baza informațiilor primite de la controlorii de trafic ai ROMATSA, nu vor fi zboruri anulate pe perioada de desfășurare a grevei, ci doar modificări în orarul de zbor, constând în întârzieri la decolare”, se arată în informarea citată.
În intervalul de timp în care se desfășoară această acțiune, sunt programate trei zboruri, întârzierea estimată a acestora la decolare fiind de sub 60 minute.

 

Cauți un loc de muncă sau vrei un job mai bun? Pe turnulsfatului.ro/locuridemunca ai de unde alege. RSK Development, Kulinarium, Expertarom, Astra Film, Hilton, Flaro, SmileCredit, Carrefour, Standard 8, Einstein și alții angajează acum.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

3 comentarii

Solomon

Acum 6 ani

Poate-mi explica unul din controlorii de trafic de ce in conditii de vizibilitate perfecta si fara nici o adiere de vant duc aeronavele care vin la aterizare pana dincolo de Cornatel(peste 20km) de unde coboara peste oras la aeroport.Se stie ca peste 90% din aeronavele care zboara din Sibiu vin dinspre vest-nord-vest iar aeroportul nu este aglomerat.M-a intrebat asta si un amic,pilot la Tarom, care este nedumerit din cauza asta!
Raspunde

Capitan pasare

Acum 6 ani

Amicul tau ar trebui sa se lase de meserie daca nu stie de ce aterizeaza aeronavele din directia aia.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus