Duminică,
04.12.2022
Ceata
Acum
2°C

SC Apă Canal SA ar trebui să aibă un nou director general până în toamnă

SC Apă Canal SA ar trebui să aibă un nou director general până în toamnă

Interimatul actualului director general al SC Apă Canal SA, Vasile Maier, ar trebui să dureze până la finalul lunii august, perioadă în care urmează a fi organizată procedura de selecție a noului director general cu un mandat plin.

Vasile Maier, directorul tehnic al SC Apă Canal SA Sibiu în ultimii zece ani, a fost numit director general interimar pentru o perioadă de patru luni, în urma trecerii în neființă a lui Mircea Niculescu, cel care a condus societatea încă de la înființare. În urma deciziei Consiliului de administrație, în cele patru luni cât Vasile Maier conduce societatea trebuie finalizate procedurile necesare pentru angajarea noului manager. „Mai întâi trebuie angajată firma care va face selecția pentru ocuparea postului de director general. Urmează apoi selecția propriu-zisă de personal pentru postul de director general, după care va urma semnarea contractului pe o perioadă de patru ani“, explică Thomas Roth, purtătorul de cuvânt al SC Apă Canal SA. În Consiliul de administrație al SC Apă Canal SA, locul rămas vacant în urma decesului lui Mircea Niculescu a fost ocupat de Liviu Amariei, a decis Adunarea generală a acționarilor în ședința extraordinară de la finele lunii aprilie.

 

Cauți un loc de muncă sau vrei un job mai bun? Pe turnulsfatului.ro/locuridemunca ai de unde alege. RSK Development, Kulinarium, Expertarom, Astra Film, Hilton, Flaro, SmileCredit, Carrefour, Standard 8, Einstein și alții angajează acum.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Denisa

Acum 5 ani

Râde Turcana cu gura până la urechi. Au pus pedelistii mana pe psd.
Raspunde

Sorin

Acum 5 ani

In realitate, il vor pune pe Maier director general si astfel vor da pe mana PSD majoritatea oraselor si comunelor din judet, ceea ce ni-i de neglijat ca influenta politica. Bravo FDGR!
Raspunde

Oracolul din Delphi

Acum 5 ani

Concursul va fi castigat de Alexandru Fodor , fiul actualei primarite asa ca orice speculatii sunt inutile.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus