Luni,
29.11.2021
Innorat
Acum
5°C

Marian Coman prezintă „Haiganu. Furia Oarbă” la Sibiu

Marian Coman prezintă „Haiganu. Furia Oarbă” la Sibiu

Sibienii sunt invitați la evenimentul de lansare al celui mai nou roman semnat de Marian Coman, „Haiganu. Furia Oarbă”. Acesta va avea loc miercuri, 17 mai, de la ora 18:00, la Librăria Habitus.

Ultimul roman al lui Marian Coman este, de fapt, a doua parte a trilogiei dark-fantasy de extracție românească ”Haiganu”. Ilustrat de graficianul Andrei Moldovan și apărut în codiții grafice de excepție la Editura HAC! BD, romanul „Haiganu. Furia Oarbă” duce mai departe povestea din primul volum al seriei, „Haiganu. Fluviul Șoaptelor”, într-un univers fantastic ce-și trage seva din mitologia traco-dacă și din folclorul românesc.

Scriitor și scenarist de benzi desenate, Marian Coman este laureatul mai multor premii naționale dedicate literaturii F&SF și al unui premiu al Convenției Europene de Science-Fiction. A scris volumele „Nopți albe, zile negre”, „Testamentul de ciocolată”, „Teoria flegmei. Apel la mitocănie”, „Fingers and other fantastic stories”, „Haiganu. Fluviul Șoaptelor” și „Haiganu. Furia Oarbă”, iar povestirile sale au fost incluse în numeroase antologii. În prezent este unul dintre scenariștii revistei de benzi desenate HAC!

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus