Vineri,
01.07.2022
Ploi Scurte
Acum
21°C

Acces gratuit „Brukenthal”, de Noaptea Muzeelor

Acces gratuit „Brukenthal”, de Noaptea Muzeelor

Dacă încă nu ați apucat să vizitați Muzeul Național „Brukenthal”, acum aveți șansa să o faceți. La sfârșitul acestei săptămâni se va celebra Ziua Internațională a Muzeelor, iar Muzeul Național „Brukenthal” va putea fi vizita joi și sâmbătă gratuit.

Joi, 18 mai, cu ocazia Zilei Internaționale a Muzeelor, toate sediile Muzeului Național Brukenthal vor fi deschise în regim gratuit de vizitare, între orar 10:00 și 18:00, iar ultima intrare se va face la 17:15.

Sâmbătă, 20 mai, cu ocazia Nopții Muzeelor, va fi deschis în regim gratuit de vizitare Palatul Brukenthal, orar 16:00 – 24:00 (ultima intrare 23:15). În data de 21 mai, expozițiile din Palatul Brukenthal vor fi închise.  Atât sâmbătă cât și duminică (20 și 21.05), celelalte sedii ale muzeului funcționează în program normal de vizitare.

Celor care nu au mai vizitat Palatul Brukenthal de la Noaptea Muzeelor 2015, le adresăm invitația de a vedea noile expoziții deschise la etajul I: atmosfera interioarelor de la sfârșitul sec. XVIII și începutul sec. XIX, sectoare tematice de prezentare a picturii europene – scena biblică și scena de război, precum și sectorul artei religioase în Transilvania.

Doar cu ocazia Nopții Muzeelor, traseul de vizitare va cuprinde, în avanpremieră, și sectoare aflate încă în proces de amenajare, ce urmează să intre în circuitul permanent din a doua jumătate a anului 2017: biblioteca și cabinetul de curiozități.

Cauți un loc de muncă sau vrei un job mai bun? Pe turnulsfatului.ro/locuridemunca ai de unde alege. RSK Development, Fântânița Haiducului, Harting, Soma, Kulinarium, Expertarom, Astra Film, Hilton, Flaro, SmileCredit, Carrefour, Standard 8, Einstein și alții angajează acum.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus