Marţi,
03.10.2023
Cer Senin
Acum
23°C

Compania HARTING face angajări la Sibiu și în Agnita

Compania HARTING face angajări la Sibiu și în Agnita

Compania HARTING, una dintre cele mai importante din zona Sibiului, cu sedii atât în Zona Industrială Vest cât și în Agnita, scoate spre ocupare zeci de posturi, adresate atât specialiștilor cât și persoanelor cu studii medii.

HARTING România şi-a început activitatea în anul 2003 la Sibiu în sectorul de asamblare componente auto precum şi producţia de conectori industriali inaugurând în anul 2007 un nou sediu de producţie în Zona Industrială Vest. Din 2009 este prezentă în România şi prin intermediul unei reprezentanţe comerciale care deserveşte clienţi pe întreg teritoriul Romaniei, cu toată gama de produse dezvoltate de către HARTING în cele 10 unităţi de producţie la nivel global.

Recent, compania a investit 5,5 milioane de euro în modernizarea și extinderea facilității sale de producție din Sibiu. După această investiție suprafața construită a fabricii a ajuns la 12.000 mp, de la de la 5 000 mp.

În prezent, firma HARTING Romania Manufacturing SCS, care face parte din concernul HARTING Technology Group – lider de piață pe segmentul producției de conectori industriali și unul din cei mai mari furnizori de soluții industriale inteligente, caută să angajeze Specialist ofertare și Implementare în producția de serie a produselor noi, Logisticean și Economist. Detalii despre aceste posturi și cerințe poți vedea pe turnulsfatului.ro/locuridemunca.

Aceeași firmă face angajări și pentru următoarele poziții: Manipulant, Operatori producție, Operatori mase plastice, posturi la care poți aplica pe turnulsfatului.ro/locuridemunca.

Pentru sediul din Agnita, firma HARTING RO AUTOMOTIVE SRL angajează Inginer proces, Inginer mentenanță, Operator producție, posturi despre care găsești mai multe detalii pe turnulsfatului.ro/locuridemunca. Tot pentru sediul din Agnita firma caută reglor mașini mentenanță, reglor montator Komax și operatori producție. La aceste posturi poți aplica pe turnulsfatului.ro/locuridemunca.

CV-urile se pot depune pe e-mail la adresa : romaniahr@harting.com, sau personal la adresa : str. Europa Unită nr.21 Sibiu. Pentru informații suplimentare, puteți suna la Tel. 0369.102.618.

www.turnulsfatului.ro/locuridemunca este cea mai mare platformă online de locuri de muncă din Sibiu. Aici găsești sute de joburi actualizate în fiecare zi, dedicate pieței forței de muncă din Sibiu.

Cauți un loc de muncă sau vrei un job mai bun? Pe turnulsfatului.ro/locuridemunca ai de unde alege. Stefanini, RSK Development, Fântânița Haiducului, Harting, Soma, Kulinarium, Expertarom, Astra Film, Hilton, Flaro, SmileCredit, Carrefour, Standard 8, Einstein și alții angajează acum.

Sursa foto

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

4 comentarii

Cris

Acum 6 ani

NEinteresant! Alta stire!
Raspunde

Cory

Acum 6 ani

Ha, ha, pt.salariul minim?? Nu se merită.
Raspunde

...

Acum 6 ani

pai chiar asa! de ce sa lucrezi? lasa ca iti da psd-ul ajutoare sa stai degeaba putoare! du-te si lucreaza, si, cand vei avea o anumita vechime in munca si/sau o anumita specializare si vei demonstra ca e nevoie de tine, atunci sa emiti pretentii salariale!
Raspunde

Oncescu Maria

Acum 2 ani

Pentru angajare
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus