Luni,
29.11.2021
Innorat
Acum
4°C

Sibiul găzduiește săptămâna viitoare Campionatul Mondial de Karate Kyokushin. Votează echipa României

Sibiul găzduiește săptămâna viitoare Campionatul Mondial de Karate Kyokushin. Votează echipa României

Orașul nostru va fi săptămâna viitoare, în perioada 27-28 mai, capitala karate-ului mondial: peste 400 de sportivi de pe cinci continente se vor înfrunta pe tatamiurile din Sala Transilvania, la cea de-a cincea ediţie a Campionatului Mondial de Kyokushin. Publicul este invitat să voteze primii opt favoriţi din fiecare categorie, online, pe website-ul evenimentului: www.ifkworldtournament2017.ro.

Cea de-a cincea ediţie a Campionatului Mondial de Karate Kyokushin înseamnă 409 luptători din 40 de ţări, de pe cinci continente, reprezentând 69 de echipe din 14 organizaţii internaţionale. Este pentru prima dată când juniorii (U21 şi U18) concurează în aceeaşi ediţie de campionat cu seniorii. Publicul român este invitat să susţină lotul României pe pagina web a evenimentului. Pot fi votaţi primii opt favoriţi din cadrul fiecărei categorii.

„Este o onoare şi un privilegiu să am posibilitatea de a organiza acest campionat, pentru prima dată în România, la mai bine de 50 de ani de la crearea Kyokushin-ului şi la 30 de ani de la introducerea acestui stil de luptă în ţara noastră. Cred că va fi o pagină remarcabilă în istoria Kyokushin-ului românesc”, a declarat   Christian Hirsch, preşedintele Clubului Sportiv Transilvania – Hirsch Dojo din Sibiu şi reprezentantul IFK România.
În data de 27 mai, de la ora 10, va avea loc ceremonia oficială de deschidere, urmând apoi meciuri de calificare la toate categoriile. Durata primei runde a meciului este de 2 minute, în caz de egalitate fiind adăugată o rundă suplimentară. A doua zi, 28 mai, vor avea loc meciurile finale, în runde de 3 minute, iar de la ora 18 ceremonia de premiere. Meciurile de pe cele trei tatamiuri vor putea fi urmărite şi live, online, pe www.ifkworldtournament2017.ro/live/

Kyokushin sau Kyokushinkay este un stil de karate de tip full-contact și knock-down fondat de Masutatsu Oyama, considerat cel mai dur şi mai consistent stil de karate din lume, o oglindă fidelă a creatorului său. Kyokushinkai implică un antrenament dur, disciplină, o condiție fizică remarcabilă şi dorinţa permanentă de autodepăşire.

Evenimentul este organizat de Clubul Sportiv Hirsch sub patronajul Federaţiei Internaţionale de Karate (IFK).

 

Cauți un loc de muncă sau vrei un job mai bun? Pe turnulsfatului.ro/locuridemunca ai de unde alege. Stefanini, RSK Development, Fântânița Haiducului, Harting, Soma, Kulinarium, Expertarom, Astra Film, Hilton, Flaro, SmileCredit, Carrefour, Standard 8, Einstein și alții angajează acum.

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

4 comentarii

Matyas Andrei

Acum 4 ani

Sibiu va gazdui saptamana viitoare adica in perioada 26-228 mai campionatul de calarie obstacole la hipodromul din cartierul Vasile Arom. Cel mai frumos sport nu stiu de ce nu face reclama la acest sport.INRTAREA GRATUITE.
Raspunde

mama mare

Acum 4 ani

De ce nu faceti concuri de gimnastica artistica ? Mai ales ca avem si Sibieni in lotul Olimpic . Din 2000 nu s-a mai tinut un asa concurs si era Campionatul de Gimnastica Nationala . Numai Karate , Dansuri de societate si Baschet mai trebuie si alte sporturi .
Raspunde

Ella Manu

Acum 4 ani

@mama mare: aveti perfecta dreptate. In alte locuri, dar aici voi nu aveti de unde sa stiti, sunt la moda concursurile de ciocane libaneze
Raspunde

rosu

Acum 4 ani

Ma copii, daca tot purtati voi straie faine, stramosesti, de ce nu va puneti voi cate o palariutza pe cap si va apucati de dansuri? Va batetzi ca chiorii cu niste straini,..
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus