Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

PSD are candidat la Marpod. Inginerul silvic Bogdan Bârsan

PSD are candidat la Marpod. Inginerul silvic Bogdan Bârsan

Social democrații sibieni l-au desemnat pe Bogdan Bârsan drept candidat al partidului la alegerile parțiale ce se vor desfășura în comuna Marpod. Acesta este inginer silvicultor de meserie, activează în PSD din 2004 și este simpatizant din studentie, este căsătorit şi are o fetiţă în vârstă de 3 ani. ”În Marpod şi Ilimbav sunt multe probleme care aşteaptă să fie rezolvate: asfaltarea străzilor şi amenajarea rigolelor de scurgere aferente, amenajarea căminelor culturale din cele două localităţi, construirea de săli și terenuri de sport pentru copii, modernizarea gădiniţei, a dispensarelor, înfiinţarea unui cabinet stomatologic, înfiinţarea unui afterschool, a unui club pentru seniori, pietruirea drumurilor de hotar, împrejmuirea culturilor cu gard electric pentru a preveni invazia animalelor salbatice sau întocmirea documentelor cadastrale în vederea înscrierii în CF-uri a terenurilor şi construcţiilor deţinute de localnici. Iar lista nu se opreşte aici”, susține Bogdan Bârsan.

Alegerile pentru funcția de primar al comunei Marpod se vor desfășura în 11 iunie și au fost organizate dup ce primarul ales în 2016, Sebastian Dotcoș, a demisionat pentru a fi numit administrator al județului.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus