Miercuri,
08.12.2021
Ceata
Acum
0°C

Apel pentru salvarea vieții a 15 copii cu malformații congenitale grave

Apel pentru salvarea vieții a 15 copii cu malformații congenitale grave

 O echipă internațională de medici, condusă de Prof Rob Martin, președintele Societății Britanice de cardiologie pediatrică va veni la Sibiu în prima parte a lunii iunie 2017 pentru a realiza o serie complexă de intervenții chirurgicale asupra a 15 copii care suferă de malformații congenitale grave.

Cei 15 copii din județele Sibiu, Alba, Brașov și Timiș provin din familii care întâmpină dificultăți financiare, reprezentând cazuri sociale. Pentru a veni în sprijinul acestor copii, Fundația Polisano împreună cu Spitalul European Polisano a invitat la Sibiu mai multe echipe de medici din Anglia și Suedia, care alături de doctorii Spitalului European Polisano vor realiza intervențiile chirurgicale necesare. Costurile acestor intervenții urmează a fi acoperite în urma unei campanii inițiată de Fundația Polisano. „Prin intermediul acestei campanii, Fundația Polisano urmărește să acopere costurile echipamentelor medicale necesare, precum valve, catetere si diverse alte consumabile atat de necesare salvarii vietii acestor micuti. Suma necesară este de aproximativ 30.000 de euro. Până acum și-a anunțat sprijinul pentru acest proiect Clubul Rotary Sibiu. Totodată, și Spitalul European Polisano face un efort pentru acoperirea unei părți a cheltuielilor din cadrul acestei acțiuni“, anunță Cătălina Costache, directorul executiv al Fundației Polisano.

Intervențiile chirurgicale sunt programate între 10 și 16 iunie, la Spitalul European Polisano din Sibiu. Cei care doresc să sprijine această acțiune pot realiza donații în contul în lei al Fundației Polisano, RO69BRDE330SV84826373300 , deschis la BRD-GSG , cod SWIFT BRDEROBU. Alte date de contact pot fi găsite pe site-ul Fundației, www.fundatiapolisano.ro

 

 

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Ana

Acum 4 ani

Felicitari Polisano! Placut impresionata de stire, dau sansa la o viata normala unor copilasi speciali. Multa sanatate si cele mai frumoase ganduri pentru medici si tot personalul ce se va ocupa de cei mici si mari!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus