Duminică,
14.07.2024
Cer Senin
Acum
24°C

KeepCalling, una dintre cele mai apreciate companii din Sibiu, face angajări

KeepCalling, una dintre cele mai apreciate companii din Sibiu, face angajări

KeepCalling, unul dintre angajatorii de top din Sibiu, este o companie de telecomunicaţii cu birouri în România, SUA şi Bolivia, înfiinţată în anul 2002, ce are în prezent peste 100 de angajaţi.

Compania este înregistrată în S.U.A., Atlanta, și activează pe piaţa internaţională de telefonie din anul 2002, având sediul central în Sibiu încă din anul 2003.

Compania face angajări în acest moment și conform anunțului postat pe platforma de joburi www.turnulsfatului.ro/locuridemunca are nevoie de tehnician mentenanță clădiri. Candidatul potrivit trebuie să aibă cel puțin studii medii, diplomă de calificare electrician, carnet de conducere cat. B și cunoștințe de lucru cu instalații sanitare, climă, ventilație etc. În schimb, pe lângă salariul motivant, el se va bucura de un program de lucru flexibil, va primi mașină de serviciu și beneficii medicale.

De-a lungul timpului KeepCalling a desfășurat mai multe campanii în Sibiu cu scopul de încuraja și susține tinerii în dezvoltarea lor profesională. Cea mai cunoscută este aceea de a subvenţiona integral taxa de şcolarizare aferentă primului an de studiu pentru 23 de studenţi admişi pe locurile cu taxa la specializarea marketing de la Universitatea ”Lucian Blaga”.

Cei interesați de un loc de muncă la KeepCalling pot aplica direct accesând platforma www.turnulsfatului.ro/locuridemunca.

www.turnulsfatului.ro/locuridemunca este cea mai mare platformă online de locuri de muncă din Sibiu. Aici găsești sute de joburi actualizate în fiecare zi, dedicate pieței forței de muncă din Sibiu.

Dacă ești în căutarea unui loc de muncă sau dacă vrei un job mai bun pe turnulsfatului.ro/locuridemunca ai de unde alege. Continental, Wenglor, Stefanini, Takata, Gnoato Est, RSK Development, Arvato Bartelsmann, Fântânița Haiducului, Harting, Unimat, Compa, Harley Burger, Soma, Kulinarium, Expertarom, Astra Film, Hilton, Flaro, SmileCredit, Carrefour, Donuterie, Standard 8, Einstein și alții angajează acum.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

4 comentarii

iulia

Acum 7 ani

Ffaassss!....
Raspunde

Bobo

Acum 7 ani

daca nu sunteti convinsi cautati filmuletele lor de pe net. Vorbesc angajatii despre ei, despre firma, despre proiecte. Sunt superbe si deloc penibile :)
Raspunde

born in '73

Acum 7 ani

despre proiecte vorbesc in general managerii...si da, pentru ei totul e superb
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus