Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
15°C

A murit răsturnându-se cu căruța

A murit răsturnându-se cu căruța

Un bărbat în vârstă de 60 de ani a fost descoperit pe marginea drumului, decedat. Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că bărbatul a murit după ce căruța în care se afla singur s-a răsturnat în afara drumului.

Accidentul a avut loc pe DJ 106E, drumul care leagă Jina de Șugag (județul Alba). „Bărbatul a fost descoperit de cineva care circula pe drumul respectiv și care, mai apoi, a folosit numărul unic de urgență 112“, arată reprezentanții Poliției sibiene. Bărbatul din Jina se afla singur în atelajul răsturnat, mai comunică autoritățile. Deocamdată nu se știe dacă cel decedat se afla sau nu sub influența băuturilor alcoolice ori dacă a suferit de vreo altă afecțiune care ar fi putut duce la acest accident.

Foto: arhiva TS

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 2135

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Tu es stultior quam asinus

Acum 6 ani

Din evenimente de acest gen se nasc "legendele"....
Raspunde

Dani

Acum 6 ani

Da calu'? E bine?
Raspunde

Gyuntar dela Ooy

Acum 6 ani

Si ce, va îndoiti cum ca fără căruța, n-ar fi reușit? Eu n-am nici un dubiu.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus