Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Bărbat prins la volan, deși avea permisul anulat de șapte ani

Bărbat prins la volan, deși avea permisul anulat de șapte ani

Un bărbat de 37 de ani, din Ocna Sibiului, a fost prins ieri la volan, deși avea anulat dreptul de a conduce de mai bine de șapte ani.

Evenimentul a avut loc în jurul orei 18:30, pe DJ 106 B, în localitatea Ocna Sibiului, unde poliţiştii rutieri au identificat şi oprit în trafic un autoturism condus de către un localnic în vârstă de 37 de ani.

”În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că bărbatul avea dreptul de a conduce anulat după ce, în anul 2010, a fost depistat conducând sub influenţa alcoolului”, arată reprezentanții IPJ Sibiu.
Poliţiştii i-au întocmit un nou dosar penal ca urmare a săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are acest drept anulat, conform art. 335 alin. 2 din Codul Penal.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

tepes

Acum 6 ani

Daca a scapat usor acum 7 ani el sigur a condus in continuare, doar acum a fost prins. Legi mai dure cu pedepse de munca silnica si atunci sa vezi cum le-ar fi frica sa mai faca pe grozavii.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus