Duminică,
04.12.2022
Parțial Noros
Acum
1°C

Angajații de la ”Permise” vor lucra și sâmbătă pentru a face față cererilor

Angajații de la ”Permise” vor lucra și sâmbătă pentru a face față cererilor

Ghișeele Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatricularea Vehiculelor Sibiu vor fi deschise sâmbătă, 17 iunie,  pentru eliberarea plăcilor cu numere de înmatriculare provizorii pentru autovehicule.

Între orele 9:00 și 14:00, se pot prezenta persoanele care au o programare online, indiferent de data acesteia, și vor să obțină mai repede  “numerele roșii”.

”De asemenea, tot sâmbătă se vor desfășura și examinări în cadrul probei practice pentru obținerea permisului de conducere, conform programărilor efectuate”, arată reprezentanții Prefecturii Sibiu.

Măsura prelungirii programului de lucru a fost luată la propunerea șefului Serviciului, subcomisar de poliție Victor Ivașcu, pentru a rezolva cât mai rapid solicitările cetățenilor, al căror număr este foarte mare în această perioadă.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

iulia

Acum 5 ani

Lucrați fraților ca oricum, pentru voi si voturile voastre, inventara politicienii mult prea multe sărbători cat ar putea suporta aceasta tarisoara
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus