Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Petre Daea, Lia Olguţa Vasilescu și Carmen Dan  sunt singurii miniștri care au trecut evaluarea PSD

Petre Daea, Lia Olguţa Vasilescu și Carmen Dan  sunt singurii miniștri care au trecut evaluarea PSD

Lia Olguţa Vasilescu, Carmen Dan şi Petre Daea sunt cei trei miniştri care au trecut evaluarea PSD, ceilalţi membri din Cabinetul Grindeanu nereuşind să se încadreze în cerinţele partidului, au declarat surse politice pentru MEDIAFAX.

”Nu ştiu ce notă am. Ştiu că am trecut evaluarea. De fapt nu am avut niciun fel de emoţii pentru că noi am avut 74 de acte normative pe care le-am implementat şi mai sunt 39 până la sfârşitul acestui an, dar nu am ieşit din termen”, a declarat marţi Lia Olguţa Vasilescu, confirmând aşadar că a trecut de evaluarea din partid.

Petre Daea, ministrul Agriculturii şi Carmen Dan, ministrul de Interne sunt ceilalţi doi membri ai Executivului care au trecut evaluarea, au declarat surse politice pentru MEDIAFAX.

Liderul PSD Liviu Dragnea s-ar fi întâlnit luni seara, la sediul PSD din Băneasa, cu premierul Sorin Grindeanu, după ce acesta s-a întors în ţară din Croaţia, şi i-a solicitat să demisioneze, invocând nerealizarea Fondului suveran de investiţii. premierul a respins însă cererea, potrivit unor surse.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

...

Acum 6 ani

una stie limbi straine, unul stie despre oi si una a inceput o facultate neacreditata la varsta la care altii aveau terminate doua facultati. asta este elita psd-ului
Raspunde

lobotomie

Acum 6 ani

Poate ca tocmai ceva de genul acesta au fost criteriile de evaluare...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus