Vineri,
18.06.2021
Innorat
Acum
18°C

Dragnea: Un grup ilegitim ocupă Palatul Victoria

Dragnea: Un grup ilegitim ocupă Palatul Victoria

Liviu Dragnea a declarat în urmă cu câteva minute că Palatul Victoria este ocupat de un grup ilegitim care încearcă o forţare a rezultatului alegerilor, iar Sorin Grindeanu este o unealtă. El a spus că transformarea prin care a trecut în ultima vreme premierul îl face să nu mai semene cu cel pe care l-a susţinut şi propus să preia Guvernul, informează Mediafax. El a confirmat că partidul va depune luni moţiunea de cenzură la adresa Guvernului Grindeanu, susţinând că de două-trei luni mai mulţi miniştri se plâng de lipsa de comunicare din Executiv. ”La cum se întâmplă aceste acţiuni nu cred că e un plan făcut pe genunchi. Nu credeam că această evaluare va stârni un asemenea scandal şi vom descoperi, fără să vrem, un plan de care nu ştiam. (...) E o coordonare profesionistă. Ce e la Guvern e în afara spaţiului democratic. E o forţare a rezultatului alegerilor şi a bunului simţ. Un grup ilegitim ocupă Palatul Victoria”, a declarat Liviu Dragnea

Întrebat dacă este de părere că în spatele lui Grindeanu se află oameni politici sau reprezentanţi ai serviciilor secrete, liderul PSD a spus doar că ”pe un om politic îl văd dacă e lângă el, dar poate sunt instituţii sau oameni din afara politicii. Noi doar vedem rezultatul, noi nu avem instituţii care să ne dea aceste infomaţii. (...) Astăzi, unii colegi, în special din Transilvania, au spus că dacă în ianuarie discutam mai mult, ei s-ar fi opus pentru că ştiau mai multe lucruri”.

Dragnea susține că Sorin Grindeanu este o unealtă, iar principalul vinovat pentru situația creată este chiar el. ”Principalul vinovat sunt eu, am ţinut mult la el (n.r.: Sorin Grindeanu) şi eu i-am rugat pe colegii mei să îl accepte. Niciunul nu au bănuit că se ajunge aici şi va ajunge la o asemenea transformare. El nu mai e el. O spun cu regret, Sorin Grindeanu este o unealtă”, a declarat Liviu Dragnea.

Liderul PSD a mai afirmat că Sorin Grindeanu părea împins din spate să spună unele lucruri și a catalogat Cabinetul actual ca fiind un Guvern fantomă. ”Am auzit mai multe variante de componenţă a unui guvern fantomă. Pentru prima dată guvernul fantomă e la Palatul Victoria şi nu în umbră, cum era până acum”.

Cauți un loc de muncă sau vrei un job mai bun? Pe turnulsfatului.ro/locuridemunca ai de unde alege. Starbucks, Continental, Stefanini, Takata, Compa, RSK Development, Fântânița Haiducului, Harting, Compa, Soma, Kulinarium, Expertarom, Astra Film, Hilton, Flaro, SmileCredit, Carrefour, Standard 8, Einstein și alții angajează acum.

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Ella Manu

Acum 4 ani

Dupa capu' lu' Duie Mragnea, agenturilii nu culcate!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus