Vineri,
26.04.2024
Innorat
Acum
7°C

Grindeanu: Îmi dau demisia după ce demisionează Dragnea | Video

Grindeanu: Îmi dau demisia după ce demisionează Dragnea | Video

"E o zi tristă pentru mine. Astăzi la presiunile lui Liviu Dragnea am fost exclus din PSD. Oricât ar încerca Liviu Dragnea să scape de mine pentru că îi sunt incomod, am fost, sunt și voi fi PSD-ist. În momentul de fata, dl Liviu Dragnea încearcă să confiște un întreg partid și asta se vede pentru că îi e frica de contactul cu marea masa a membrilor de partid. De un an de zile acest partid nu a mai avut spre exemplu un Birou Permanent Național. Singurele modalități prin care se conduce în acest moment PSD sunt aceste CEX-uri din două în două luni, sau odată pe lună, și este organizat în general pentru execuții." Așa și-a început premierul conferința de presă din această seară.

"Liviu Dragnea o să fie oprit de către partid"

Premierul spune că nu se agață de scaun și de funcție. "Eu am unde să mă întorc.  Dl Liviu Dragnea se agață disperat de funcții în speranța că asta îl va salva de trecut. Este singurul care poartă responsabilitatea acestui dezastru politic și, din păcate, lucrurile acestea duc la această incertitudine, această destabilizare," a declarat Grindeanu.

"Până luni îi cer lui Liviu Dragnea să se gândească bine și să-și asume responsbilitatea acestei crize. După ce Liviu Dragnea demisionează, demisionez și eu." Grindeanu a mai spus că dacă va constata că nu poate asigura un guvern funcţional, va demisiona, spunând că va avea mai multe întâlniri cu parlamentari PSD.

Premierul a declarat că a vorbit și cu președintele Iohannis, fără să ofere alte amănunte. "Adevăratul Sorin Grindeanu este cel de ieri și de azi", a spus premierul, răspunzând criticilor aduse de Dragnea, care spunea că nu îl mai recunoaște și că s-a schimbat foarte mult. "Dacă voi vedea că lucrurile nu funcționează, îmi voi da demisia. Aștept ca și dl. Liviu Dragnea să aibă aceeași atitudine. De ce îi este teamă? Hai să vedem până luni cât de bărbat politic este dl Liviu Dragnea," a mai spus premierul.

Cauți un loc de muncă sau vrei un job mai bun? Pe turnulsfatului.ro/locuridemunca ai de unde alege. Starbucks, Continental, Stefanini, Takata, Compa, RSK Development, Fântânița Haiducului, Harting, Compa, Soma, Kulinarium, Expertarom, Astra Film, Hilton, Flaro, SmileCredit, Carrefour, Standard 8, Einstein și alții angajează acum.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

4 comentarii

2-SB-398

Acum 6 ani

Istoria se repeta: https://youtu.be/UXjlz5S0JGQ CEPex PSD
Raspunde

pesedist

Acum 6 ani

Bravos !!! Esti singurul care ii poate distruge !!! Ne vrem tara inapoi si sai dam adevarata valoare !!! Mai putin bani pentru ajutor social !!! LA MUNCA LENESILOR !!!
Raspunde

Dracu

Acum 6 ani

Nu obisnuiesc sa comentez aici dar nu ma pot abtine. Am vizionat linkul mai sus mentionat. Efectiv ma doare sufletul. Doamne, ce fel de oameni ne-au condus. Cata prostie.... cata inconstienta.... cata nepasare... cata umilinta... cata frica... cata imbecilitate... pacat
Raspunde

Odin

Acum 6 ani

Este ciclul comunistilor, asa e normal la ei.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus