Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Atenționare ANM: cod galben de averse și vânt în acest weekend la Sibiu

Atenționare ANM: cod galben de averse și vânt în acest weekend la Sibiu

Începând din această seară, mai precis de la ora 18:00, partea sudică a județului Sibiu se află sub atenționare de cod galben de instabilitate termică. Avertizarea ANM este valabilă până luni dimineața la ora 03:00. Astfel, așteptăm averse torențiale, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului cu aspect de vijelie şi, pe arii restrânse, căderi de grindină.

„În toate zonele de deal și de munte, în centrul și sudul Moldovei, Dobrogea și nord-estul Munteniei, cantitățile de apă vor depăși 30 l/mp și pe arii restrânse 50...70 l/mp”, se arată în atenționarea ANM.

În ceea ce privește temperaturile, meteorologul de serviciu al Centrului de Meteorologie Transilvania Sud spune că acestea vor urca până la 19-20 grade Celsius și nu vor scădea sub 10, pe timpul nopții.

Cauți un loc de muncă sau vrei un job mai bun? Pe turnulsfatului.ro/locuridemunca ai de unde alege. Starbucks, Continental, Stefanini, Takata, Compa, RSK Development, Fântânița Haiducului, Harting, Compa, Soma, Kulinarium, Expertarom, Astra Film, Hilton, Flaro, SmileCredit, Carrefour, Standard 8, Einstein și alții angajează acum.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus