Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Compania GLS angajează lucrător. Nu cere experiență

Compania GLS angajează lucrător. Nu cere experiență

GLS este o companie internațională de curierat, prezentă în România de mai bine de zece ani, având la Sibiu sediul central.

Pentru depozitul principal din Sibiu, Str. Dorobanților 106, GLS caută în aceste zile să angajeze  lucrător pentru sortarea și scanarea coletelor.

Conform anunțului de angajare, postat pe platforma turnulsfatului.ro/locuridemunca, persoanele interesate trebuie să știe că se vor ocupa de scanarea și sortarea coletelor, iar programul de lucru este de luni până vineri, cu începere de la ora 20:00.

În schimb, compania oferă un salariu atractiv, mai mare decât minimul pe economie, tichete de masă, spor de noapte, bonusuri și abonament de transport. În plus, cine vrea să aplice mai trebuie să știe că nu este necesară experiența, ci dorința unui loc de muncă în echipa GLS.

Mai multe detalii despre job și cum poți aplica găsiți pe turnulsfatului.ro/locuridemunca.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

4 comentarii

(-)

Acum 6 ani

Mai pe românește spus, lucrător cu cârca!
Raspunde

Gls

Acum 6 ani

Buna Ziua La noi in companie coletele se sorteaza pe banda dupa cum se vede si in poza, spre deosebire de alte firme unde se sorteaza cu "carca" Va multumesc
Raspunde

FANE

Acum 5 ani

Buna ziua. Astazi 07.05.2018 am gasit in ziar un anunt de angajare manipulant si am sunat la nr.de tel. indicat si am solicitat unele informatii. Cand am intrebat de un salariu informativ ( stiu ca acesta nu se spune prin tel.) am fost indrumat catre sediul firmei ,unde imi va fi comunicat de seful de depozit. Consider ca totusi ar fi fost de bun simt sa mi se spuna spre ex. ca salariul porneste de la o anumita suma ,la care se adauga sporuri si tichete de masa si tot ce se mai ofera. Nestiind aceste lucruri nu pot sa imi fac o idee daca merita sau nu merita sa-mi schimb locul de munca actual si nici nu am posibilitatea sa vin la depozit dupa ora 20.00 deoarece la acea ora lucrez. Doresc sa stiu daca exista o alta modalitate pentru a afla detalii despre salarizare. Va multumesc anticipat .
Raspunde

Alex

Acum 4 ani

Eu cred ca din toate firmele gls re cea mai ok firma și nu mai tot vorbiți aiurea că cei ce vorbesc aiurea sunt cei ce nume place lucru și găsesc en motive sa zica
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus