Sâmbătă,
01.10.2022
Partial Noros
Acum
25°C

Invitație Sibiu Challenge: Vino mâine în parc la mișcare

Invitație Sibiu Challenge: Vino mâine în parc la mișcare

Peste 20 de zone de activităţi sportive şi distractive pentru toate vârstele îşi aşteaptă participanţii sâmbătă, 17 iunie, pe zona de asfalt şi de iarbă din faţa Stadionului Municipal și pe terenul de fotbal din Parcul Sub Arini, cu un sigur scop: promovarea sportului de masă în rândul comunității sibiene şi încurajarea practicării unui sport pentru un stil de viață sănătos.

Iată doar câteva dintre sporturile care se pot practica la Sibiu Challenge gratuit în intervalul orar 10.00 – 20.00: fotbal, baschet, escaladă, tiroliană, volei, tenis de masă, fitness, handbal, arte marțiale pentru adulţi şi copii ( taekwon-do, kickboxing, karate), badminton, rugby, atletism, activităţi pentru copii (pictură pe faţă, castele gonflabile, activităţi distractive cu ursuleţul Diego), ciclism, skandenberg, activităţi pentru părinți şi copii.

Sibiu Challenge este şi o ocazie unică de a reuni în Parcul Sub Arini o serie de cluburi şi asociaţii sportive sibiene, precum Interstar, Terrasportika, PUMA Fight Division, Hwarang, Handbal Club Sibiu, Rugby Club Sibiu, care au astfel posibilitatea de a-şi prezenta ofertele sportive sau cauza pentru care activează şi, totodată, de a-şi atrage noi membri şi a descoperi noi talente din rândul participanţilor la eveniment. Este o ocazie bună şi pentru părinţi să îşi iniţieze copii în diverse sporturi, pentru a-i putea îndruma apoi spre sportul preferat sau spre cel pentru care are calităţile necesare pentru a-l practica recreativ sau chiar de performanţă.

Arhiva SC 2016 @Ovidiu Matiu (6) Foto: Ovidiu Matiu

La fel ca în fiecare an, asociaţii non-profit precum Animal Life şi Tură în Natură vor fi prezente la eveniment cu activităţi specifice. La cortul Arena Platoş, participanţii la eveniment pot afla mai multe informaţii despre surprizele sezonului estival de la Păltiniş. Nu vor lipsi concursurile organizate, printre altele, la zonele de baschet, skandenberg, ping pong, fotbal, premiate de partenerii noştri de eveniment, Marquardt, Generali Asigurări, Hervis şi Diego, precum şi o tombolă cu premii organizată de Gymbo Dance, la zona de fitness.

Sibiu Challenge, organizat şi anul acesta sub sloganul „Protejaţi Pădurile României”, este unul dintre cele mai importante proiecte de conştientizare a importanţei practicării unui sport în mod regulat, pentru o viaţă activă şi sănătoasă. Evenimentul este organizat de PUMA Club, cofinanţat de Consiliul Local prin Primăria Sibiu şi susţinut de Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Sibiu. Partener principal: ANDU. Parteneri de eveniment: Generali Asigurări, Marquardt, Hervis Sports , Diego, Aria Sport.

Mai multe detalii pe pagina de Facebook www.facebook.com/SibiuChallenge.ro şi pe site-ul oficial .

Cauți un loc de muncă sau vrei un job mai bun? Pe turnulsfatului.ro/locuridemunca ai de unde alege. Starbucks, Continental, Stefanini, Takata, Compa, RSK Development, Fântânița Haiducului, Harting, Compa, Soma, Kulinarium, Expertarom, Astra Film, Hilton, Flaro, SmileCredit, Carrefour, Standard 8, Einstein și alții angajează acum.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus