Duminică,
04.12.2022
Ceata
Acum
3°C

Foto | Unde ne răcorim vara aceasta. Piscine și ștranduri din județul Sibiu

Foto | Unde ne răcorim vara aceasta. Piscine și ștranduri din județul Sibiu

Vremea se anunță călduroasă în zilele ce vor urma, iar dacă înghețata și limonada nu mai sunt îndeajuns pentru a vă răcori, o bălăceală este binevenită. Meteorologii anunță temperaturi care depășesc 30-31 de grade Celsius de miercuri în colo. Chiar dacă alternativele din oraș în materie de piscine nu sunt multe, nu putem trece cu vederea nici împrejurimile orașului. 

Mai jos, vă prezentăm câteva din piscinele unde vă puteți răcori:

Ștrandul Aqua Fun

Dacă anul trecut, la ștrandul municipiului Sibiu, Aqua Fun, preţul unui bilet pentru adulţi era 20 de lei, iar pentru copii, studenţi şi pensionari era 10 lei, anul acesta, prețurile au crescut cu 10 lei. Astfel, un adult trebuie să plătească 30 de lei, iar cei care beneficiază de reducere 20 lei. Ștrandul are patru bazine, unul pentru copii, un jacuzzi, un bazin cu bar şi un bazin pentru adulţi cu adâncime de 1,45-1,95 m. Programul este de luni până duminică, între orele 9:00-19:00.

aqua fun Foto: Facebook Ștrand Aqua Fun

Aria Aqua

O piscină acoperită se află la Centrul Aria Sibiu, într-o zonă periferică a oraşului. Piscina interioară inaugurată în urmă cu câteva zile are dimensiuni semiolimpice, cu 25 de metri lungime, 10 metri laţime şi cu o adâncime de 1,4 metri şi 1,2 m pe capete. Piscina este funcţională pe tot parcursul anului şi temperatura apei este menţinută la 28-29 de grade. De asemenea, mai poţi profita şi de celelalte facilităţi: 4 săli de sport (Fitness, Aerobic, TRX&Kinesis, Indoor Cycling ), SPA ( biosaună, saună finlandeză, saloane de masaj, salină, jacuzzi, dușuri emoționale, duș șoc, fântână de gheață, kneipp, baie de aburi), precum și de un bar la care te poți relaxa după o zi de activităţi. Tarifele pot fi consultate aici.

2aria Foto: aria.com

Piscina Versailles

La câțiva kilometri înspre Cisnădioara, Buonavista Catering & Banqueting vă stă la dispoziție cu un complex de agrement, care, pe lângă piscină, include și teren de volei pe nisip, teren de fotbal cu piciorul și loc de joacă pentru copii. Piscina este deschisă în fiecare zi, de luni până vineri, între orele 9 și 20, dacă nu sunt evenimente. Mai multe detalii despre rezervări și tarif găsiți aici.

Foto: buonavista.ro Foto: buonavista.ro

Baia Popularӑ Sibiu

Situat în centrul oraşului, Baia Populară este cel mai vechi SPA din Sibiu. Bazinul are o lungime de 21 de metri, lăţime de 9 metri şi adâncime maximă de 3 metri. Centrul pune la dispoziţie, pe lângă bazinul de înot, şi saună, masaj, sală de fitness. Se mai ţin, de asemenea, cursuri de aquagym şi de iniţere înot pentru toate vârstele. Accesul zilnic la bazin este de 4,5 lei/h pentru copii/elevi/studenţi/pensionari, iar abonamentul lunar este de 57 de lei. La adulţi accesul este de 8 lei/h, în timp ce abonamentul ajunge la 113 lei/lună. Mai multe detalii aici.

7baia populara Foto: baiapopulara.sibiu.ro

Hilton Sibiu

O altă piscină acoperită este pusă la dipoziţie de hotelul Hilton Sibiu. Piscina este disponibilă atât pentru cei cazaţi în Hotelul Hilton, cât şi pentru cei care doresc să îşi facă abonamente lunare sau anuale. Sauna şi jacuzzi-ul vin în completarea piscinei de 20 metri lungime/7 m lăţime şi 1,6 m adâncime, cu o temperatură a apei de 29-31 grade. Piscina este dotată cu gradină exterioară, cu şezlonguri şi umbrele. Iar pentru relaxare, Hilton pune la dispoziţia celor interesaţi un centru SPA de lux. De asemenea, există şi facilitatea unei săli de fitness pentru cei care doresc să-şi întreţină condiţia fizică. Accesul pentru o singură zi la piscină este de 70 lei, iar copiii sub 16 ani au reducere 50%. Mai multe detalii aici.

Foto: www3.hilton.com/ Foto: www3.hilton.com

Aqua Club Elatis (Avrig)

Aqua Club Elatis este un complex touristic cu piscinӑ încӑlzitӑ, camere de cazare și restaurant, situat la 25 km de Sibiu, pe DN1, în direcţia Brașov. Piscina are o lungime de 50 m și o lӑţime de 10 m, astfel cӑ se pliazӑ perfect oricӑrui tip de înotӑtor. Tarife: 20 lei adulţi, 15 lei elevi și studenţi, copii 0-7 ani gratuit. Program: în fiecare zi de la 09:00-22:00. În weekend, se percepe o taxă de șezlong de 10 lei. Mai multe detalii aici.

strand Avrig Foto: aquaclubelatis.ro

Piscina Casa Soarelui (Cisnădioara)

Este situatӑ în localitatea Cisnӑdioara, judeţul Sibiu, iar preţul este de 20 lei pentru adulţi și 10 lei pentru copii, dacӑ nu sunteţi cazaţi, însӑ trebuie fӑcutӑ o rezervare în prealabil. Piscina este de dimensiunile 10m/6m, cu o adâncime de 140-160 cm.

piscina cisnadioara Foto: casa-soarelui.ro

Ocna Sibiului

Denumită şi „Litoralul Ardealului”, staţiunea turistică permanentă Ocna Sibiului este situată la 17 km distanţă de Sibiu şi dispune de numeroase lacuri saline, unele dintre ele declarate monumente ale naturii. Ca în fiecare an, la Ocna Sibiului vin oameni din toatӑ ţara pentru proprietӑţile terapeutice ale apei. Preţul pentru o intrare la lacurile de la Ocnӑ este de 20 de lei pentru adulţi (o singură intrare 07:00-18:00) sau 10 lei (18:00-20:00) și 10 lei pentru copii peste 10 ani. Dacă anul trecut, prețul unui șezlog era 10 lei, acum este gratuit.

Foto: lacuriocnasibiului.ro Foto: lacuriocnasibiului.ro

Pensiunea Mai (Rășinari)

Pensiunea Mai dispune și ea de o piscinӑ la care te poţi relaxa în zilele caniculare ale verii. Mai multe detalii aici.

6pensiunea mai Foto: pensiunea-mai.ro

Ștrand Tӑlmaciu

Ștrandul din localitatea Tӑlmaciu poate fi și el o alternativӑ la relaxare și distracţie. Ștrandul este deschis între orele 10:00-20:00, iar prețul unui bilet pentru copii până în 14 ani este 15 lei, iar pentru adulți 20 de lei. În limita stocului, șezlongurile sunt incluse.

strand talmaciu Foto: Facebook Strand Tălmaciu

Ștrand Vestala Veștem

În Veștem, ștrandul este deschis de la ora 10:00 la ora 20:00. După cum au anunțat pe pagina de Facebook reprezentanții acestuia, prețurile au rămas neschimbate față de anul trecut, respectiv 5 lei pentru adulți și 3 lei pentru copii.

strand vestem Foto: Facebook Stramd Vestala Vestem

Reya Event Club (Mediaș)

La aproximativ 50 de kilometri de Sibiu, în Mediaș întâlnim Clubul de evenimente Reya. Acolo, tariful pentru adulți este 20 de lei de luni până vineri, iar în weekend este 30 de lei.  Pentru elevi și studenți se acordă 50% reducere, iar copiii până în 7 ani au accesul gratuit.

Foto: Facebook REYA Event Club Foto: Facebook REYA Event Club

Ștrand Măgura Cisnădie

Programul este de luni până duminică, între orele 10:00- 20:30, iar tarifele sunt următoarele: 10 lei/zi/adult, 5 lei/zi pentru copii, elevi şi studenţi. Pentru cei care doresc să închirieze un şezlong, preţul este de 5 lei/zi. Dacă au nevoie și de umbrelă, prețului i se mai adaugă 5 lei.

strand magura cisnadie Foto: Facebook Ștrand Măgura Cisnădie

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

sibian

Acum 5 ani

30 de lei pentru strandu de la Sibiu?? ne dau bonus medicamente pentru raceala ? ca la ce apa rece este cu siguranta o sa ne trebuiasca
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus