Marţi,
07.12.2021
Ceata
Acum
1°C

Sibiu Most Wanted: Condamnați pentru viol, droguri și prostituție

Sibiu Most Wanted: Condamnați pentru viol, droguri și prostituție

Nouă sibieni sunt pe lista urmăriților național a Poliției Române. Printre ei se află și persoane dispărute, dar și infractori condamnați pentru fapte grave, cum sunt violul, traficul de droguri și prostituția.

Mihai Marcel Trif (foto, primul din stânga), condamnat la închisoare încă din anul 2011 pentru prostituție și proxenetism, nu este de găsit nici astăzi. Bărbatul, care are și cetățenie germană, a fost găsit vinovat după ce a convins fete de 12-17 ani să se prostitueze. Trif are, în prezent, 66 de ani.

Kis Marton Gyozo (foto, cel din mijloc), din Mediaș, este condamnat la nu mai puțin de 15 ani de închisoare, pentru procurare, deținere și introducere în țară de droguri de mare risc, în vederea comercializării. Bărbatul are 36 de ani și este născut în Mediaș. Kis este condamnat tot din anul 2011. A fost dat în urmărire internaţională, fiind cunoscut ca fâcând parte din "clanul Clămparu". Prezența sa a fost raportată de mai multe ori pe teritoriul Spaniei, Italiei şi Germaniei, dar nu a putut fi însă capturat.

Florin Paul Meșter (foto, cel din dreapta) este condamnat pentru lipsire de libertate și viol. Are 43 de ani, iar ultimul domiciliu cunoscut a fost în Dumbrăveni.

Pe lista urmăriților se mai află Cosmin Lucian Ciocan, un bărbat de 37 de ani care, potrivit IGPR, "la data de 30.06.2011, în loc public, prin violență a sustras un telefon mobil de la un minor, pe raza mun. Sibiu. Se sustrage de la executarea pedepsei de 5 ani închisoare".

Tiberiu Florin Morariu (33 de ani) este condamnat la 5 ani de închisoare pentru înșelăciune. Ileana Iasmina Șandor (32 de ani) este condamnataă la 7 ani de închisoare pentru tâlhărie.

Pe lista IGPR se mai află și trei persoane care au dispărut de la domiciliu și nu au mai fost găsite.

Comentarii

2 comentarii

dancp2

Acum 4 ani

lipseste in poze lucian toma si sotia iorica proxenetism spalare de bani si .................. prieteni cu multi din politia sibiu ptieten/de baschet sa zicem/ in timpul liceului Agricol-,absolvit cunote mari de la 5 la 5,50 date pe pile si bani de fostul director GONCEA - cu Kodruta Lascu (atunci)) dna ce faceti?
Raspunde

///

Acum 4 ani

Ii mai prinde cineva la Sfantul Asteapta! Cum de i-a scapat politia?!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus