Sâmbătă,
28.05.2022
Acum
0°C

Adolescent de 15 ani reținut pentru furturi de biciclete din Sibiu

Adolescent de 15 ani reținut pentru furturi de biciclete din Sibiu

La începutul acestei luni, în data de 7 iunie, poliţiştii sibieni au identificat un bărbat în vârstă de 21 de ani şi un adolescent în vârstă de 15 ani ca fiind presupuşii autori ai mai multor furturi de biciclete de pe raza mun. Sibiu. Furturile au fost semnalate în perioada aprilie – mai 2017.

În prezent, sibianul de 21 de ani se află în arest preventiv.

Minorul, în schimb, a fost expertizat neuropsihiatric pentru stabilirea discernământului, rezultatul expertizei fiind acela că a acţionat cu discernământ  cu privire la infracţiunile reţinute în sarcina sa.

”Prin urmare, pe numele său a fost emisă ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, urmând ca, în data de 21 iunie, să fie prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de aplicare a măsurii controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile pentru săvârşirea a şase infracţiuni de furt calificat şi complicitate la furt calificat”, au transmis reprezentanții IPJ Sibiu, într-un comunicat de presă.
Foto: Arhiva TS  

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

3 comentarii

Odin

Acum 4 ani

Cand accesez pagina TS imi pare asa: TURNUL SFATULUI Locuri de munca Foto Adolescent de 15 ani reținut pentru furturi de biciclete din Sibiu ☺☺☺
Raspunde

...

Acum 4 ani

hai cu pc-ul la devirusat
Raspunde

mihai

Acum 4 ani

Trebuie să li se taie câte un deget pentru fiecare bicicletă furată! Doar așa se poate da un exemplu altora.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus