Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Două TIR-uri s-au ciocnit pe Hula Bradului

Două TIR-uri s-au ciocnit pe Hula Bradului

Traficul se desfășoară alternativ pe DN1 în zona Hula Bradului, după ce două autotrenuri s-au ciocnit, anunță reprezentanții Poliției sibiene.

Potrivit sursei citate, coliziunea s-a produs ca urmare a neadaptării vitezei la condițiile de drum de către șoferul TIR-ului care circula înspre Sibiu. Șoferul vinovat, din Gorj, a povestit că tamponarea s-a produs după ce, într-o curbă la dreapta, semiremorca i-a derapat și a lovit autotrenul care circula din sens opus (condus de un șofer din Dolj).

În urma impactului nu au rezultat victime, iar polițiștii anunță că nu există nici problema unor deversări de substanțe periculoase. În zonă, traficul pe sensul de mers dinspre Brașov către Sibiu este blocat, polițiștii dirijând alternativ coloanele de mașini pe sensul opus.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus