Luni,
23.05.2022
Acum
0°C

Femeie tâlhărită în Piața Cibin. Poliția a prins hoțul în câteva minute

Femeie tâlhărită în Piața Cibin. Poliția a prins hoțul în câteva minute

O sibiancă a fost atacată și tâlhărită în Piața Cibin, sâmbătă seara, atacatorul fiind prins de polițiști câteva minute mai târziu.

Atacul a avut loc în jurul orei 21:30, femeia sunând urgent la Poliție pentru a anunța că o persoană necunoscută de sex masculin i-a smuls mai multe bijuterii din aur după care a fugit.

După alertarea echipajelor de poliţie, cu sprijinul unui martor şi al unui echipaj de poliţişti din cadrul SPPL Sibiu, s-a reuşit prinderea şi identificarea persoanei în cauză. Este vorba despre un tânăr în vârstă de 19 ani, domiciliat în judeţul Mureş, asupra căruia au fost găsite bunurile sustrase, recuperate şi înapoiate părţii vătămate.

”Atacatorul a fost prins în maxim 15 minute, el reușind să ajungă doar până pe strada Neculce”, spun reprezentanții IPJ Sibiu.
Tânărul a fost reţinut 24 de ore, iar în data de 25 iunie a fost prezentat Judecătoriei Sibiu unde judecătorul de drepturi şi libertăţi a emis mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată.

Cercetările continuă în vederea identificării şi documentării întregii activităţi infracţionale a persoanei în cauză.

Cauți un loc de muncă sau vrei un job mai bun? Pe turnulsfatului.ro/locuridemunca ai de unde alege. Starbucks, Continental, Stefanini, Wenglor, Takata, Compa, RSK Development, Dream Personal Logistik GmbH, CGS, Trigo Industry Services, Fântânița Haiducului, Harting, Compa, Soma, Kulinarium, Expertarom, Astra Film, Visma, Schunn Service, RUD, Euroconf, DISTRIB SRL, Hilton, Flaro, SmileCredit, Carrefour, Marquardt, GLS, Marlex Duo Company, Standard 8, Einstein și alții angajează acum.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Cl. Anul Politic

Acum 4 ani

Nu cumva are pălărie largă ?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus