Duminică,
23.01.2022
Ninsori Usoare
Acum
-3°C

FOTO - Braconieri prinși la vânătoare lângă Copșa Mare

FOTO - Braconieri prinși la vânătoare lângă Copșa Mare

Doi bărbați au fost prinși la sfârșitul săptămânii trecute în timp ce se aflau la vânătoare, în zona localității Copșa Mare, fără a deține documentele necesare.

Amândoi vânătorii s-au ales cu dosar penal pentru braconaj.

”În data de 23 iunie, în jurul orei 07,30, în cadrul activităţilor desfăşurate pe linia combaterii braconajului cinegetic, poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul IPJ Sibiu au depistat în extravilanul localităţii Copşa Mare doi bărbaţi, unul în vârstă de 65 de ani, domiciliat în loc. Şaroş pe Târnave, celălalt în vârstă de 38 de ani, domiciliat în loc. Valchid, în timp ce participau la o partidă de vânătoare fără a deţine autorizaţie de vânătoare valabilă”, spun reprezentanții IPJ Sibiu.
Cei doi sunt cercetați acum sub aspectul săvârşirii infracţiunii de braconaj cinegetic, iar armele şi muniţia au fost ridicate în vederea confiscării.

braconieri pusca

Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a persoanelor în cauză.

Cauți un loc de muncă sau vrei un job mai bun? Pe turnulsfatului.ro/locuridemunca ai de unde alege. Starbucks, Continental, Stefanini, Wenglor, Takata, Compa, RSK Development, Dream Personal Logistik GmbH, CGS, Trigo Industry Services, Fântânița Haiducului, Harting, Compa, Soma, Kulinarium, Expertarom, Astra Film, Visma, Schunn Service, RUD, Euroconf, DISTRIB SRL, Hilton, Flaro, SmileCredit, Carrefour, Marquardt, GLS, Marlex Duo Company, Standard 8, Einstein și alții angajează acum.

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus