Miercuri,
23.09.2020
Cer Senin
Acum
7°C

Primăria Sibiu pregătește parcări de 7,8 milioane de lei

28 Iunie 2017 11:50

Primăria Sibiu pregătește parcări de 7,8 milioane de lei

Reprezentanții administrației locale anunță pregătirea unui proiect de hotărâre pentru aprobarea unei investiții estimată la 7,8 milioane de lei, prin care să fie amenajate locuri de parcare în nouă zone din oraș.

Proiectul ar urma să fie supus dezbaterii Consiliului local Sibiu în ședința de mâine, urmând a fi introdus – cel mai probabil – pe ordinea de zi suplimentară. „Lucrările prevăzute prin proiect includ realizarea suprafeței carosabile, a trotuarelor și a locurilor de parcare, dar și amenajarea a aproape 9.000 de metri pătrați de spațiu verde. Cu această ocazie va fi modernizat și iluminatul public prin montarea a 100 de stâlpi noi din oțel și a unor corpuri de iluminat cu led“, se arată într-un comunicat remis redacției Turnul Sfatului de către Primăria Sibiu. Amenajarea locurilor de parcare vizează nouă puncte din oraș, printre care Gara Mică (sub viaduct), Aleea Streiu, nr. 4-6, Str. Lomonosov – Calea Dumbrăvii nr. 22, Str. Constituției, nr. 1 - Str. Regele Ferdinand, nr. 3 și în zona Casei de Cultură a Sindicatelor (între Casa de Cultură și BRD), precizează reprezentanții Primăriei. Totodată vor mai fi amenajate locuri de parcare pe str. Siretului, nr. 3-7 și 13, Intrarea Siretului, nr. 2 și nr. 1-3, Aleea Șteaza și pe str. Rusciorului, bl. 52-54. După aprobarea proiectului, reprezentanții Primăriei urmează să pregătească documentația pentru procedura de achiziție a lucrărilor propriu-zise.

„Spațiile de parcare insuficiente reprezintă cea mai frecvent ridicată problemă de către cetățeni și de aceea proiectul este necesar. Nu ne vom opri însă la simpla trasare a locurilor de parcare, ci vom amenaja și spațiu verde și vom moderniza iluminatul public“, Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

6 comentarii

Cisnadian gara acte

Acum 3 ani

Mai nou. așa se denumesc islazurile?
Raspunde

Cisnadian fără acte

Acum 3 ani

Mai nou, așa se denumesc islazurile?
Raspunde

politrucul

Acum 3 ani

Nu drăguța, doar la noi, si doar de-o vreme incoace...
Raspunde

Ina

Acum 3 ani

Locuri de parcare ar trebui facute prin toate cartierele.In Tiglari sunt garaje date pt.masini dar masinile sunt tot parcate ...pe langa...pe strada...
Raspunde

Corporatist OT

Acum 3 ani

Este mare nevoie de locuri de parcare!!! Castigam din ce in ce mai bine, ne achizitionam masini puternice si nu avem unde le parca! Este rusinos faptul ca in Sibiu nu se incurajeaza succesul si dezvoltarea personala! O masina buna vorbeste pentru tine, este cartea ta de vizita. Chiar nu se face nimic din banii nostri???
Raspunde

(-)

Acum 3 ani

@Corporatist OT: Du-te bah, ca puți de prost ce esti!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus