Duminică,
02.10.2022
Cer Senin
Acum
15°C

Tinerii pasionați de gastronomie se pot înscrie la Școala de Bucătari Adi Hădean

Tinerii pasionați de gastronomie se pot înscrie la Școala de Bucătari Adi Hădean

Tinerii din Sibiu care își doresc o carieră în gastronomie, dar nu dispun de posibilități financiare, beneficiază de anul trecut de un program anual, gratuit, sub numele Școala de Bucătari Adi Hădean. Reprezentanții acesteia anunță că au început deja înscrierile pentru a doua ediție, ce va începe din toamnă.

Înscrierile pentru cea de-a doua ediție a Școlii de Bucătari Adi Hădean se pot face pe adresa office@adihadean.ro până pe 8 octombrie, iar aplicația trebuie să conțină un CV împreună cu motivația participării în proiect și declarația pe propria răspundere că veniturile cumulate ale familiei nu depășesc 1000 de ron pe membru de familie. Proiectul se adresează tinerilor cu vârsta cuprinsă între 18-23 de ani, absolvenți de liceu și care îndeplinesc condiția venitului scăzut.

„Școala de Bucătari este un proiect al Asociației „Adi Hădean” care își propune să ofere șansa unor tineri pasionați de gastronomie, aflați la început de drum, să dobândească cunoștințe teoretice, dar și practice care să-i ajute să se angajeze cu succes în domeniul culinar. Prima ediție s-a încheiat în luna iunie, cei nouă cursanți absolvenți primind deja oferte de colaborare din partea restaurantelor partenere”, transmit organizatorii.

Cea de-a doua ediție a Școlii de Bucătari Sibiu va începe în toamna acestui an, cu orele de teorie susținute de către colectivul de profesori ai Facultății de Științe Agricole, Industrie Alimentară și Protecția Mediului. Practica va demara în primele luni ale anului 2018, cei 10 cursanți ai Școlii de Bucătari având ocazia să învețe în bucătăriile unor restaurante consacrate din Sibiu. Cursurile sunt gratuite și se desfășoară pe durata unui an universitar.

Cursanții selectați în proiect vor mai avea ocazia să lucreze alături de chef Adi Hădean, în cadrul evenimentelor pentru care acesta gătește, iar la finalul programului vor primi o recomandare care să ateste participarea lor în acest proiect.

Cauți un loc de muncă sau vrei un job mai bun? Pe turnulsfatului.ro/locuridemunca ai de unde alege. Starbucks, Continental, Stefanini, Wenglor, Takata, Compa, RSK Development, Dream Personal Logistik GmbH, CGS, Trigo Industry Services, Fântânița Haiducului, Harting, Compa, Soma, Kulinarium, Expertarom, Astra Film, Visma, Schunn Service, RUD, Euroconf, DISTRIB SRL, Hilton, Flaro, SmileCredit, Carrefour, Marquardt, GLS, Marlex Duo Company, Standard 8, Einstein și alții angajează acum.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus