Sâmbătă,
25.06.2022
Cer Senin
Acum
15°C

O companie germană, care deține peste 70 de centre de producție în toată lumea, face angajări la Sibiu

O companie germană, care deține peste 70 de centre de producție în toată lumea, face angajări la Sibiu

Compania GÜHRING este unul dintre cei mai importanți producători și furnizori de scule așchietoare de precizie de pe piața mondială.

Firma GÜHRING există pe piața internațională din 1898, la început fiind doar un „mic atelier” care producea un singur tip de scule (burghie), ca mai apoi, în anul 1900, să se construiască prima fabrică sub același nume în orașul Albstadt, care este și acum sediul principal al întregului concern. De atunci și până în prezent, GÜHRING se bazează pe cele mai bune rezultate de prelucrare a carburii. Acest lucru îl dovedesc cei peste 5000 de angajați care zilnic satisfac cerințele clienților la cele mai înalte standarde. În momentul de față, GÜHRING OHG deține în întreaga lume peste 70 centre de producție și vânzare și aproape 50 centre service.

La Sibiu compania are activitate încă din anul 2003, iar în prezent caută să angajeze tehnicieni și operatori CNC pentru producția de scule așchietoare pe utilaje ultramoderne.

Conform anunțului de angajare postat pe platforma de joburi www.turnulsfatului.ro/locuridemunca, persoanele interesate trebuie să aibă studii medii sau superioare, disponibilitatea de a lucra în program de trei schimburi.

”Constituie un avantaj cunoștințele de scule așchietoare sau lucrul pe CNC-uri moderne dar și capacitatea de a învăța rapid și de a se adapta la noul loc de muncă”, spun reprezentanții GÜHRING SRL România.
Pe lângă salariul atractiv pe care îl oferă, societatea este în plina dezvoltare și oferă posibilitatea unei cariere de succes în acest domeniu, posibilitatea perfecționării profesionale în domeniul acesta de activitate și posibilități de avansare.

Cei care vor să aplice trebuie să știe că CV-urile por fi încărcate direct pe platforma de joburi www.turnulsfatului.ro/locuridemunca sau pot fi trimise pe adresa de e-mail: daniel.hociota@guehring.de ori la numărul de fax 0269.503.192.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus