Duminică,
22.05.2022
Acum
0°C

Studenții s-au fotografiat în locurile populare din Sibiu. Vor să promoveze viața studențească

Studenții s-au fotografiat în locurile populare din Sibiu. Vor să promoveze viața studențească

30 de studenți ai Universității „Lucian Blaga” ce fac parte din diferite organizații studențești s-au fotografiat în acest weekend în cele mai populare locuri din Sibiu. Prin activitatea „Sibiul meu”, pusă la cale de SOLIDUS (Asociația Facultății de Inginerie), se dorește atragerea atenția tinerilor asupra orașului studențesc Sibiu.

„Sibiul meu” se află deja la a treia ediție, fiind organizat anual de AS Solidus. În urma unei întâlniri la care au participat mai multe organizații studențești din Sibiu s-a decis stabilirea unui parteneriat în vederea extinderii unui astfel de proiect la rang de comunitate și nu în sens restrâns, prin promovarea unei singure facultăți din cadrul Universității „Lucian Blaga” din Sibiu.

„Proiectul își asumă îndeplinirea mai multor obiective, printre care promovarea orașului studențesc Sibiu, cu toate particularitățile pe care le pune acesta la dispoziția foștilor, actualilor, dar și viitorilor studenți. Astfel, studenții s-au fotografiat în punctele cheie ale orașului dorind să individualizeze viața studentului sibian, să surprindă caracteristicile care fac viața de student în Sibiu cu adevărat frumoasă”, spune Sergiu Lazăr, președintele SOLIDUS.

Sibiul meu proiect solidus studenti

Printre cele mai importante locații în care cei peste 30 de studenți s-au fotografiat, având alături și mesaje reprezentative, sunt: Biblioteca Central Universitară, Facultatea de Medicină, Parcul Cetății, Piața Mare, Turnul Sfatului, Podul Minciunilor, Biserica Evanghelică, Parcul Sub Arini, Complexul Studențesc Parc, Muzeul Civilizației Populare Tradiționale Astra.

Sibiul meu (1) Sibiul meu (10) Sibiul meu (11) Sibiul meu (22)

Cauți un loc de muncă sau vrei un job mai bun? Pe turnulsfatului.ro/locuridemunca ai de unde alege. Starbucks, Continental, Stefanini, Wenglor, Takata, Compa, RSK Development, Dream Personal Logistik GmbH, CGS, Trigo Industry Services, Fântânița Haiducului, Harting, Compa, Soma, Kulinarium, Expertarom, Astra Film, Visma, Schunn Service, RUD, Euroconf, DISTRIB SRL, Hilton, Flaro, SmileCredit, Carrefour, Marquardt, GLS, Marlex Duo Company, Standard 8, Einstein și alții angajează acum.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

2 comentarii

ALTUL ALTFEL

Acum 4 ani

Bravo voua. Va felicit. Acesta este "viitorul" Romaniei
Raspunde

A

Acum 4 ani

Pacat ca nu parcurile, gradinile zoologice si centrele istorice aduc studenti ca atunci ar fi avut vreun impact initiativa asta. Ce atrage studentii intr-un oras? Facultatile care iti deschid cai spre viitor (adica facultatile bune si foarte bune) si viata de noapte, dupa care sunt atmosfera orasului si oamenii locului pe urma urmeaza muzeele si festivalurile. Si nu, nu vorbesc prostii, e studiu sociologic facut in Sibiu, Cluj, Bucuresti, Iasi, Craiova, Alba-Iulia, Timisoara si Arad.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus