Vineri,
07.10.2022
Cer Senin
Acum
16°C

Zece străzi din cartierul Valea Aurie intră în lucrări

Zece străzi din cartierul Valea Aurie intră în lucrări

Șase luni are la dispoziție o firmă de construcții sibiană pentru a moderniza zece străzi din cartierul Valea Aurie, străzi încadrate în categoria celor de beton.

Procedura de atribuire a contractului de reabilitare a celor zece străzi a fost lansată de Primăria Sibiului încă din vara anului trecut, în 29 august 2016 fiind stabilit termenul limită de depunere a ofertelor. În cadrul acestei licitații, care inițial estima valoarea lucrărilor la aproape opt milioane de lei, fără TVA, au depus oferte opt societăți comerciale sau asocieri de constructori. Primăria a atribuit contractul firmei sibiene Terra Building (cu sediul social în Orlat) la începutul acestui an, contractul fiind semnat pe 21 februarie 2017.

De atunci și până acum a fost realizat proiectul tehnic al lucrărilor de modernizare a celor zece străzi, iar la începutul acestei săptămâni Primăria Sibiu a emis ordinul de începere a lucrărilor, după cum se arată într-un comunicat al administrației locale, remis redacției Turnul Sfatului. „Termenul de execuție a lucrărilor va fi de 6 luni de la emiterea ordinului de începere“, se arată în comunicatul emis de Primăria Sibiu. Lucrările ar putea fi finalizate doar anul viitor, având în vedere că iarna lucrările vor fi oprite. Valoarea contractului semnat cu Terra Building este de 4,5 milioane de lei, fără TVA.

Lista străzilor și tipul lucrărilor Sursa: comunicat Primăria Sibiu

„Reamenajarea carosabilului, a trotuarelor și parcărilor pe străzile: Dobârca, Fântânele, Aleea Fântânele și Aleea Sibiel; Reamenajarea parcărilor și refacerea trotuarelor pe străzile: Sibiel, Agârbiciu, Valea Aurie, Ludoș, Poiana și Crinț“.

 

Cauți un loc de muncă sau vrei un job mai bun? Pe turnulsfatului.ro/locuridemunca ai de unde alege. Starbucks, Continental, Stefanini, Wenglor, Takata, Compa, RSK Development, Dream Personal Logistik GmbH, CGS, Trigo Industry Services, Fântânița Haiducului, Harting, Compa, Soma, Kulinarium, Expertarom, Astra Film, Visma, Schunn Service, RUD, Euroconf, DISTRIB SRL, Hilton, Flaro, SmileCredit, Carrefour, Marquardt, GLS, Marlex Duo Company, Standard 8, Einstein și alții angajează acum.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

Antilopa

Acum 5 ani

Mi se pare doar mie, sau strazile Ludos si Valea Aurie chiar sunt recent renovate?
Raspunde

Callin

Acum 5 ani

WTF ./.. numai ce au reabilitat Poiana
Raspunde

...

Acum 5 ani

poate pentru strazile care au fost reabilitate acum "se organizeaza" licitatiile. acum, cand dna-ul e asaltat de armatele reunite ale mafiotilor
Raspunde

icecube

Acum 5 ani

puteti reabilita si calea poplacii integral. e toata un deal si o vale desi nu cred ca are mai mult de 5 ani de la reparatiile capitale prin care a trecut....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus