Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Atenție, se filmează! Transfăgărășanul, închis pentru un drive-test

Atenție, se filmează! Transfăgărășanul, închis pentru un drive-test

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunţă că circulaţia pe DN 7C (Transfăgărăşan) sectorul cuprins între km 116+808 și 130+000 se închide mâine, în mai multe perioade de timp. Motivul: ședințe de filmări pentru „Record și drive test Alfa Romeo Auto Italia”.

Sectorul de drum închis se află între Bâlea Cascadă și Platoul Stâna, mâine, între orele 09:00 – 10:00, iar apoi circulația va fi închisă, începând cu ora 11:00, până la ora 15:30, cu pauze de 15 minute la fiecare jumătate de oră. ”Conducătorii auto sunt rugaţi să respecte restricţia de circulaţie instituită şi semnalizarea rutieră temporară”, se anunță într-un comunicat de presă transmis de CNAIR.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus