Duminică,
05.05.2024
Parțial Noros
Acum
12°C

Au venit din Ungaria și au făcut accident la Sibiu. Cercetarea merge greu

Au venit din Ungaria și au făcut accident la Sibiu. Cercetarea merge greu

Un șofer din Ungaria a lovit astăzi un motociclist, pe Drumul Național 1, imediat după giratoriul de la Veștem, spre Brașov.

Deși cei doi implicați în accident s-au înțeles destul de bine, în urma coliziunii, nu le-au putut explica și polițiștilor ce s-a întâmplat. Niciunul dintre știe nu cunoaște o limbă de circulație internațională, așa că cercetarea polițiștilor sibieni a fost mult îngreunată. A fost solicitat un translator, care să intermedieze declarațiile în fața polițiștilor.

Ancheta nu s-a finalizat deocamdată, însă este cert faptul că accidentul s-a produs pe sensul invers de mers: atât șoferul, cât și motociclistul ieșiseră din giratoriu și mergeau spre Brașov, dar coliziunea a avut loc pe sensul înspre Sibiu. Șoferul, în vârstă de 38 de ani, a intrat pe sensul opus și fie nu a observat motociclistul, care se afla deja în depășire, fie acesta a riscat o depășire dublă.

În urma accidentului, motociclistul, în vârstă de 42 de ani, a fost rănit ușor.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

...

Acum 6 ani

nici daca le explicau in romaneste, politistii nu intelegeau nimic
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus