Vineri,
27.01.2023
Innorat
Acum
-0°C

Au venit din Ungaria și au făcut accident la Sibiu. Cercetarea merge greu

Au venit din Ungaria și au făcut accident la Sibiu. Cercetarea merge greu

Un șofer din Ungaria a lovit astăzi un motociclist, pe Drumul Național 1, imediat după giratoriul de la Veștem, spre Brașov.

Deși cei doi implicați în accident s-au înțeles destul de bine, în urma coliziunii, nu le-au putut explica și polițiștilor ce s-a întâmplat. Niciunul dintre știe nu cunoaște o limbă de circulație internațională, așa că cercetarea polițiștilor sibieni a fost mult îngreunată. A fost solicitat un translator, care să intermedieze declarațiile în fața polițiștilor.

Ancheta nu s-a finalizat deocamdată, însă este cert faptul că accidentul s-a produs pe sensul invers de mers: atât șoferul, cât și motociclistul ieșiseră din giratoriu și mergeau spre Brașov, dar coliziunea a avut loc pe sensul înspre Sibiu. Șoferul, în vârstă de 38 de ani, a intrat pe sensul opus și fie nu a observat motociclistul, care se afla deja în depășire, fie acesta a riscat o depășire dublă.

În urma accidentului, motociclistul, în vârstă de 42 de ani, a fost rănit ușor.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

...

Acum 5 ani

nici daca le explicau in romaneste, politistii nu intelegeau nimic
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus