Sâmbătă,
25.09.2021
Ploi Scurte
Acum
13°C

Iohannis, la Cincu: Întotdeauna este bine ca şi inamicul să fie surprins

Iohannis, la Cincu: Întotdeauna este bine ca şi inamicul să fie surprins

Preşedintele Klaus Iohannis a participat, sâmbătă, la Ziua Distinşilor Vizitatori din cadrul exerciţiului multinaţional Saber Guardian 2017. Iohannis s-a declarat mulțumit de exercițiile tactice pe care le-a văzut aici. ”Cred că o să mai vin şi altădată. E un exercţiu foarte interesant de fiecare dată şi trebuie să spun că sunt foarte bucuros că avem comandanţi, şi vorbesc aici şi comandanţi NATO, şi comandanţii noştri, care ştiu de fiecare dată să pregătească exerciţii cu noi elemente, cu noi surprize”, a spus preşedintele, conform News.ro. El a afirmat că astfel de exerciţii sunt utile pentru ca inamicii să poată fi ”surprinşi”. ”Întotdeauna este bine ca şi inamicul să fie surprins, în cazul nostru spectatorul”, a spus Iohannis, la Cincu.

Principalele structuri care participă la exerciţiul “Getica Saber” provin din Forţele Terestre ale Statelor Unite din Europa (USAREUR), respectiv Divizia 1 Cavalerie/Artilerie şi Brigada 3 Blindate din cadrul Diviziei 4 Infanterie şi din Forţele Terestre Române, respectiv Comandamentul Diviziei 2 Infanterie ”Getica”, Brigada 8 LAROM ”Alexandru Ioan Cuza” şi Brigada 282 Infanterie Mecanizată ”Unirea Principatelor”.

Saber Guardian 17 este planificat de către Comandamentul Forţelor Armate ale SUA în Europa (USEUCOM) şi este condus de Forţele Terestre ale Statelor Unite în Europa (USAREUR).

Foto: News.ro

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

€€€€€€

Acum 4 ani

Dea....va ajung petardele printre zarzavaturi. Am vazut ce seriosi sunteti. Buratino e mai serios !
Raspunde

Reinhardt

Acum 4 ani

A luat-o razna rau de tot Klausi al nostru!! Cu ce crede el ca ii suprinde pe Rusi? Cu tinuta sport de vara? Sau cu rachete vechi de 25 de ani pe care americani ni-le vind de noi si pe care noi trebuie sa le platim din greu. Imi e sila de atit pupincurism.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

PaceFacatorul de la Varsovia

Acum 4 ani

Dupa vacanta de vara copiii trebuiau sa-si povesteasca ''aventurili''.Vine rindul lui Bula:''Am fost la bunici,la tara.Bunicii au doua vaci,una alba alta neagra.Cind le-am dus la pascut,un taur a f****-o pe aia alba''.Profesoara:Bula,nesimtitule!Elegant e sa spui ca taurul a surprins-o pe vaca alba!OK,trece alt an,iar trebuiau povestite ''aventurili'' din vacanta.De data asta,era inspectie de la Inspectoratul Scolar.Toti copiii cu mina sus,mai ales Bula.Profesoara evita sa-l nominalizeze pe Bula pina cind se sesizeaza inspectorul si cere sa-i dea cuvintul.Incepe Bula: ''Am fost in vacanta la bunici.Bunicii au doua vaci,una alba,una neagra.Intr-o zi,la pascut,un taur a surprins-o pe cea alba''.Profesoara rasufla usurata....Bula:''A f****-o pe cea neagra!''
Raspunde

JohnDoe

Acum 4 ani

Johannel asta a luat`o rau pe aratura, sper ca "inamicii" de care vorbeste el sa nu ne atace vreodata... pt ca as fi tare surprins cat de rapid s-ar evapora trupele americane si cele nato ca sa-si acopere fundul la randul lor. Ce propaganda ieftina cu armament (vechi da` scump). Penibil
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus