Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

VIDEO Adrian Despot: "Revoluția de la Sibiu! Sunt impresionat până la lacrimi"

VIDEO Adrian Despot:

Artistul Adrian Despot, prezent aseară la Sibiu, pe scena Sibiu Guitar Meeting, a postat un mesaj emoționant după ce a cântat împreună cu cei 300 de chitariști adunați în Piața Mică.

Despot a postat o fotografie și un scurt mesaj despre sentimentul pe care l-a avut despre această experiență. "Revoluția de la Sibiu! Sunt impresionat până la lacrimi și fericit cum de mult n-am mai fost! A renăscut speranța, mulțumesc Sibiu Guitar Meeting!"

Și Trooper a postat un mesaj după apariția sa pe scena din Piața Mică. "Mulțumesc, Sibiu! A fost un vis frumos!" este mesajul care a însoțit acest video.

Cel mai mare concert colectiv de chitară din România a adunat aseară peste 300 de participanți, dar și alte sute de susținători pe margine. Evenimentul a fost live și pe pagina Turnul Sfatului:

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus