Luni,
15.08.2022
Cer Senin
Acum
18°C

VIDEO Adrian Despot: "Revoluția de la Sibiu! Sunt impresionat până la lacrimi"

VIDEO Adrian Despot:

Artistul Adrian Despot, prezent aseară la Sibiu, pe scena Sibiu Guitar Meeting, a postat un mesaj emoționant după ce a cântat împreună cu cei 300 de chitariști adunați în Piața Mică.

Despot a postat o fotografie și un scurt mesaj despre sentimentul pe care l-a avut despre această experiență. "Revoluția de la Sibiu! Sunt impresionat până la lacrimi și fericit cum de mult n-am mai fost! A renăscut speranța, mulțumesc Sibiu Guitar Meeting!"

Și Trooper a postat un mesaj după apariția sa pe scena din Piața Mică. "Mulțumesc, Sibiu! A fost un vis frumos!" este mesajul care a însoțit acest video.

Cel mai mare concert colectiv de chitară din România a adunat aseară peste 300 de participanți, dar și alte sute de susținători pe margine. Evenimentul a fost live și pe pagina Turnul Sfatului:

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus