Vineri,
03.12.2021
Partial Noros
Acum
12°C

ANL: în 2018 începe construcția a 88 de apartamente în Mediaș

ANL: în 2018 începe construcția a 88 de apartamente în Mediaș

Ministrul Dezvoltării Regionale, Sevil Shhaideh, susține că o parte din banii care vor fi împrumutați de țara noastră de la Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei se vor investi în 88 de apartamente în Mediaș.

Într-o interpelare scrisă de deputatul PNL Nicolae Neagu, transmisă Ministerului Dezvoltării acesta cere explicații pentru locuințele ANL care trebuiau construite în Mediaș, pe strada Gheorghe Lazăr. Ministrul Sevil Shhaideh susține că investiția va începe anul viiitor. ”Obiectivul de investiție «Locuințe pentru tineri, destinate închirierii, județul Sibiu, municipiul Mediaș, strada Gheorghe Lazăr f.n., etapa I», totalizând 88 de unități locative, este propus a se realiza în cadrul raportului – cadru de împrumut semnat între România și Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei, cu o perioadă de implementare 2017-2020. Conform informațiilor deținute la această dată, termenul estimat de demarare a lucrărilor la acest obiectiv este anul 2018, în funcție de sumele alocate de la bugetul de stat pentru derularea Programului de construcții locuințe pentru tineri, destinate închirierii”, se arată în răspunsul semnat de ministru.

În total, în Mediaș, în această zonă sunt prevăzute să se construiască 176 de apartamente, însă finanțare nu există deocamdată decât pentru priam etapă de 88 de locuințe.

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

MC.D

Acum 4 ani

...si vor fi gata in 2028!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus