Joi,
28.10.2021
Partial Noros
Acum
-4°C

”Servus Transilvania”, în Biertan. 15 trupe rock, târg de produse bio și obiecte tradiționale

”Servus Transilvania”, în Biertan. 15 trupe rock, târg de produse bio și obiecte tradiționale

La Biertan, la mijlocul lunii august se vor întâlni muzica de calitate, cu preparatele bio și produsele hand-made, invitând vizitatorii să se recreeze în natură, într-un loc de o frumusețe deosebită, sa se delecteze cu muzica bună, să savureze preparatele producătorilor organici locali și să achiziționeze produsele confecționate de mâna celor mai pricepuți meșteșugari din regiune.

Servus Transilvania Fest se va desfășura între 18 și 20 august la Woistal, în apropiere de Biertan.  Pe scena festivalului vor urca cei de la Antract, dar va fi organizat aici și un concurs jurizat pentru trupe de tip newcomer. Alte 15 trupe vor susține concerte , dintre acestea: Persefone (progressive metal, Andorra), Poem (progressive /alternative, Grecia) Dirty Shirt (crossover folklore metal, România),  Kempes (heavy metal, RO), Platonic Band (bluess/jazz/rock, RO), Dordeduh (ethnic folklore metal, RO), Indian Fall (black metal, RO), Still Awake (rock/metal/prog, DE), For The Wicked (metalcore, RO) și mulți alții.

Târgul de produse organice și hand-made va avea loc în interiorul spațiului de desfășurare a festivalului si reunește peste 20 de producători și artizani din regiune pregătiți să ofere publicului preparate gustoase (de la zacuscă și gemuri la brânzeturi și mezeluri de cea mai buna calitate), precum și o gamă largă de articole confecționate de mână din pâslă, lână, lemn, sticlă, ceramică, metal, împletite, brodate sau pictate cu motive tradiționale.

Organizatorul evenimentului, Asociația Culturală “Servus Transilvania” a fost înființată în 2015 cu scopul de a revitaliza valorile culturale ale Transilvaniei.

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus