Miercuri,
28.07.2021
Cer Senin
Acum
21°C

FOTO-VIDEO Baza Voința Sibiu a ajuns aproape o ruină

FOTO-VIDEO Baza Voința Sibiu a ajuns aproape o ruină

Baza sportivă Voința Sibiu nu a fost niciodată una care să exceleze din punct de vedere al dotărilor sau facilităților oferite, însă în ultima perioadă a ajuns într-o avansată stare de degradare. De la buruienile care înconjoară totul și până la vestiarele prin care curge apa de ploaie, nimic nu amintește de perioada de acum câțiva ani, când Sibiul avea o echipă Voința în Liga I la fotbal.

20170706_120503

Din orice unghi ai privi acum baza Voința imaginea este una deplorabilă. Tot ce înconjoară terenul principal este numai vegetație crescută anapoda, gardul de rupt sau stă să cadă și clădirea administrativă seamănă mai mult cu o ruină.

20170706_115727

Tribunele, care odată găzduiau mii de suporteri sunt acum măcinate de intemperii, băncile de rezerve sunt sparte, iar terenurile de antrenament au ajuns câmpuri virane.

20170706_115730

Singurul lucru demn de lăudat este gazonul de pe terenul principal, care are norocul de a fi îngrijit de un specialist apreciat în Sibiu, cu experiență în domeniu. În rest, totul dă senzația că nu se mai află în grija nimănui.

20170706_120115

Locuitorii cartierului Ștrand, vecinii bazei, spun că sunt foarte nemulțumiți de priveliștea pe care o văd zilnic.

20170706_120124

”De la mine de la balcon se vede ca un câmp uitat de lume, undeva în fundul județului. Și la Rășinari am văzut că au o baza sportivă mai frumoasă ca asta. Ca să nu mai spun că lângă avem piața aceea veche, uitată de Dumnezeu și ea”, spune Marius Dandea, unul dintre vecini.
În incinta bazei sportive, în partea stângă funcționează o vulcanizare auto, iar în partea dreaptă un atelier de reparat încălțăminte. Competițiile sportive găzduite aici în ultimul an pot fi numărate pe degete. De la o mână.

20170706_120234

Asociația Sportivă Clubul Voința – denumirea oficială a asociației care administrează baza, nu are date de contact nici măcar pe internet.

Reporterul Turnul Sfatului i-a contactat pe reprezentanții asociației la sediul de la parterul bazei sportive. Aceștia au spus doar că se află în plin proces de ”reorganizare” și că ”se fac eforturi pentru a se remedia toate neajunsurile”. Nu au dorit să comenteze nimic mai mult.

Asociația Sportivă Clubul Voința se află în insolvență, administrator judiciar fiind biroul Știrbeț din Sibiu. Dosarul se află pe rolul Tribunalului Sibiu și se încearcă obținerea unui plan de reorganizare, procedură care s-ar putea finaliza cu stabilirea unui plan pentru viitor.

20170706_120205

Următorul termen în acest dosar a fost stabilit pentru data de 5 octombrie.

În urmă cu câțiva ani primăria Sibiu a încercat să preia baza în administrare însă hotărârea de Consiliul Local a fost atacată în justiție.

20170706_120203

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

3 comentarii

Gyuntar dela Ooy

Acum 4 ani

Bah, dați drumu oaielor sa pasca, ca azi-mâine începe campionatu si n-are "echipa" noastra un'e sa sa joace!
Raspunde

gicu

Acum 4 ani

Era o ruina inca de acum 25 de ani! Cu terenuri de zgura neagra pe care daca se intampa sa-ti puna unu' piedica iti rupeai genunchii... Sibiul asta e sortit disparitiei! Noroc cu pofta de viata a oltenilor care-l salveaza! DEZASTRU !!!
Raspunde

dancp2

Acum 4 ani

hahahajudecator/cabinet/ STIRBET un nime de la pdl,basist,ca si ariton trihenea turcan si alte jigodii undis banii fa raluco?la botseni?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus