Sâmbătă,
25.03.2023
Parțial Noros
Acum
10°C

Locuri de muncă pentru sibienii care vor să lucreze în Germania

Locuri de muncă pentru sibienii care vor să lucreze în Germania

Agenţia Județeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu a anunțat miercuri că dispune, prin intermediul Reţelei EURES, de 16 posturi pentru lucrătorii calificaţi care doresc să muncească în Germania.

Joburile sunt oferite de Hotel Marriott Frankfurt și alți angajatori germani, reprezentați de Agenția Federală de Muncă – Serviciile de Plasare Internațională Saxonia, pentru ocuparea cărora se va organiza selecţie la Brașov ȋn luna septembrie 2017.

Este vorba despre următoarele posturi: ospătar – 8 posturi, recepționer – 2 posturi, bucătar/commis de cuisine – 4 posturi, coordonator evenimente – 1 post și lăcătuș – 1 post.

Pentru ocuparea posturilor vacante, trebuie ȋndeplinite următoarele condiții:

-              pentru posturile de ospătar: calificare profesională și experienţă în domeniu, precum și cunoștinţe bune/foarte bune de limbă germană și engleză (nivel B1/B2);

-              pentru posturile de recepționer: calificare profesională și/sau experienţă in domeniu, abilități de utilizare a programului de rezervare Opera și cunoștinţe foarte bune de limbă germană și engleză (nivel C1/C2);

-              pentru posturile de bucătar/commis de cuisine: calificare profesională și experiență ȋn domeniu, precum și cunoștințe foarte bune de limbă germană (nivel B2) sau de limbă engleză (nivel C1/C2);

-              pentru postul de coordonator evenimente: studii universitare ȋn domeniul turismului și experiența ȋn organizarea de evenimente, abilități de contabilitate și de utilizare a programului Opera Sales & Catering, precum și cunoștinţe foarte bune de limbă germană și engleză (scris, vorbit - nivel B2/C1);

-              pentru postul de lăcătuș: calificare profesională și experiență ȋn domeniu, autorizație de sudură și cunoștințe bune/foarte bune de limbă germană și engleză (nivel B1/B2).

Contractele de muncă pot fi pe durată determinată, de 12 luni, cu posibilitate de prelungire, sau pot fi permanente. Salariul oferit este de 1800 - 2250 euro brut/lună, pentru posturile de ospătar, 1850 – 2095 euro brut/lună, pentru posturile de bucătar/commis de cuisine, 2095 euro brut/lună, pentru posturile de recepționer, 2000 – 2500 euro brut/lună, pentru postul de coordonator evenimente și 2513 euro brut/lună pentru postul de lăcătuș.
Angajatorii pot asigura cazarea gratuit/contra cost, sau oferă sprijin în vederea găsirii unei locuinţe.

Persoanele cu domiciliul în județul Sibiu, care corespund cerinţelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul Agenţiei Județene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu, strada Morilor nr. 51 A, telefon 0269 210882 interior 119, pentru a primi formularele de aplicare și pentru a fi ȋnregistrate ȋn baza de date pentru muncă ȋn străinătate.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

Cocardiel-luptator din Marginime

Acum 5 ani

"Sa lucreze" sau sa-i lucreze pe purtatorii de spielhauseni?
Raspunde

Cocardiel-luptator din Marginime

Acum 5 ani

"Sa lucreze" sau sa-i "lucreze" pe purtatorii de spielhauseni?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus