Miercuri,
20.01.2021
Innorat
Acum
2°C

Marquardt Sibiu – locuri de muncă stabile și de perspectivă (P)

Marquardt Sibiu – locuri de muncă stabile și de perspectivă (P)

Compania Marquardt Sibiu face angajări în cadrul extinderilor de activitate și va recruta 130 de persoane pentru fabrica aflată în Zona Industrială Vest Sibiu. Compania produce echipamente electronice pentru industria auto, fiind o filiala locală a grupului german Marquardt.

Vor fi angajați montatori subansamble, sculeri-matriţeri, analişti de calitate, şefi de schimb, precum si ingineri automatişti, ingineri electronişti, ingineri de producţie, specialişti în mentenanţă. Pentru posturile de montatori subansamble, compania caută absolvenți de studii medii cu disponibilitatea de a lucra în 3 și 4 schimburi, cărora le asigură școlarizarea, pregătirea profesională și sprijin pentru obținerea calificărilor și pentru dezvoltarea în carieră.

Printre cele mai importante avantaje oferite de firmă angajaților din producție se numără transportul gratuit la și de la locul de muncă, ceea ce scutește angajații de cheltuieli și de căutarea unor mijloace de transport în rețeaua județeană.

Marquardt ofera angajaților și bonuri de masă în valoare de 15 lei pe zi, fiind primul angajator care a crescut la acest nivel. Bonurile asigură angajatului completarea veniturilor cu 315 lei. Compania mai are pentru angajați și o cantină cu prețuri avantajoase. Acestor beneficii li se adaugă sporuri pentru lucrul în patru schimburi și pentru orele de noapte, plus bonusuri de producție și de calitate pentru angajații care muncesc susținut. Anual angajații primesc al 13-lea salariu și au asigurate renegocieri salariale, ceea ce constituie un sistem de sprijinire a angajaților pe care puține companii din zonă îl au.

O firmă de perspectivă

Marquardt s-a stabilit în Sibiu în 2006 și este al doilea mare angajator din Zona Industrială Vest. Dar ceea ce este cel mai important este faptul că firma Marquardt oferă un sistem stabil de avantaje și beneficii pentru menținerea satisfacției angajaților. Marquardt Schaltsysteme SCS a investit, în cei zece ani de la demararea producţiei la Sibiu, circa 160 de milioane de euro, ajungând anul trecut la peste 2.800 de angajați şi devenind cea mai mare subsidiară a concernului german. Dezvoltarea companiei a fost una accelerată, lucru vizibil în cele 5 extinderi ale fabricii și în creșterea personalului de la cifra de 157 de angajați în 2006 la peste 2800 în prezent. Această dezvoltare va continua și în viitor, iar angajații nu au de ce să se teamă în privința stabilității locurilor de muncă. Nu numai că fabrica Marquardt 1 s-a extins în patru etape succesive, dar în 2015 compania a mai achizitionat și o a doua facilitate de producție unde a amenajat fabrica Marquardt 2. Mai mult decât atât, compania a mai achiziționat două terenuri, din care unul de peste 38.000 metri pătrați pentru dezvoltarea în continuare a activităților. Toate aceste indicii arată clar stabilitatea companiei în județul Sibiu și planurile clare de dezvoltare pe viitor.

 

Angajările se pot face contactând reprezentanții companiei la telefon 0269 – 50.55.05. O altă metodă este depunerea CV-ului în casetele speciale amenajate la primăriile din județ sau trimiterea CV-ului la email jobs@marquardt-ro.com. De asemenea puteți aduce CV-ul la sediul firmei Marquardt, în Sibiu, Zona Industrială Vest, str. Munchen nr. 2.

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus