Marţi,
01.12.2020
Cer Senin
Acum
-8°C

Cum explică ministrul transporturilor dublarea prețului autostrăzii Sibiu-Pitești?

28 Iulie 2017 18:56

Cum explică ministrul transporturilor dublarea prețului autostrăzii Sibiu-Pitești?

Întrebat de preţul Autostrăzii Sibiu-Piteşti, despre care au existat mai multe variante care au apărut în spaţiul public, ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a declarat că acesta este de 2,6 miliarde de euro fără TVA.

"Am văzut că s-a făcut o mare dezbatere pe marginea preţului care apare în Master Plan şi preţul care a apărut în indicatorii tehnico-economici. În 2008 s-a efectuat un studiu de fezabilitate care a reliefat preţul acestui obiectiv de investiţii, şi anume, 2,6 miliarde fără TVA, pentru că vorbim de întreaga valoare. Valoarea integrală cuprinde şi exproprieri şi mai multe lucruri care incumbă procedura de construire a acestei autostăzi. Valorea totală este 2,6 miliarde lei plus TVA", a declarat ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, citat de Mediafax.
Dezbaterile publice au început după ce s-a anunţat că valoarea totală a investiţiei în Autostrada Sibiu-Piteşti va fi de 3,34 miliarde de euro (15 miliarde de lei), aşa cum se arată într-un proiect normativ postat pe site-ul Ministerului Transporturilor. Master Planul General de Transport, adoptat anul trecut, prevedea investiţii de 1,6-1,8 miliarde de euro.

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

HOP

Acum 3 ani

pai nu trebuiee ssa traiasca si astia de se cunuie sa ajute tara asta sa iasa la lumina ?ce-i usor sa fi deputat?cum declara unul din neispravitii ales ...ca astia sint oameni superiori !cred ca -i meritam!
Raspunde

sofer

Acum 3 ani

oare nu era mai usor: Nu vrem sa o facem !!! ne tot pacalesc, ba o data asa, ba alta data sa gresit o virgula, ba alta data un bolovan nu se poate muta, ba alta data un paraias nu se poate muta. sa traim cu minciuna si o ducem bine
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus