Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Peste 1400 de joburi vacante în județ. 90% sunt pentru necalificați

Peste 1400 de joburi vacante în județ. 90% sunt pentru necalificați

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Sibiu anunță că la nivelul judetului Sibiu sunt disponibile săptămâna aceasta 1428 de locuri de muncă vacante oferite de 120 de angajatori.

Din totalul locurilor de muncă, 36 se adresează persoanelor cu studii superioare, precum economist, administrator de rețea de calculatoare, inginer constructor, inginer instalații, inginer electronist, inginer mecanic, inginer textile, pielărie, logistician gestiune flux, programator, inginer de sistem software, programator, specialist îmbunătățire procese.

În același timp 1392 sunt pentru persoane fără studii superioare.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Gyuntar dela Ooy

Acum 6 ani

Pah, daca in orașul reședința, însuși Primarele-i necalificat,ca sa nu zic ca-i de descalificat, ce mama zmeului sa se caute?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus