Miercuri,
19.01.2022
Cer Senin
Acum
1°C

A furat bunuri în valoare de 1.000 lei, dar a fost prins de polițiști în scurt timp

A furat bunuri în valoare de 1.000 lei, dar a fost prins de polițiști în scurt timp

Polițiștii din Săliște au reușit să prindă în cel mai scurt timp  un bărbat suspectat de săvârşirea unei tâlhării pe raza localităţii Sălişte, la primele ore ale dimineţii.

Astăzi, în jurul orei 08,50, polițiștii  au fost sesizați că, pe strada Gării din localitatea Sălişte, o persoană necunoscută, de sex masculin a lovit un bărbat deposedându-l de geanta pe care o avea asupra sa.

Echipajele de intervenţie au ajuns în scurt timp la faţa locului, unde, cu ajutorul cetăţenilor aflaţi în zonă, au reuşit prinderea persoanei suspecte în timp ce aceasta încerca să se sustragă fugind pe un câmp din apropiere.

Bărbatul a fost imobilizat şi, în urma controlului corporal efectuat, asupra sa a fost găsită şi geanta sustrasă, bunurile fiind recuperate în totalitate şi returnate victimei, prejudiciul iniţial ridicându-se la valoarea de 1.000 de lei.

"Condus la sediul Poliţiei Oraşului Sălişte, suspectul a fost identificat în persoana unui bărbat în vârstă de 43 de ani, domiciliat în judeţul Vrancea şi a fost reţinut 24 de ore pe bază de ordonanţă, cercetările vizând săvârşirea infracţiunii de tâlhărie. În data de 8 august, bărbatul urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sălişte cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie", se arată într-un comunicat al IPJ Sibiu.

Cercetările continuă la nivelul Poliţiei Oraşului Sălişte sub îndrumarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sălişte.

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus